Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebojácnou malou rybku Nemo uloví potápěč a odveze daleko od domova do svého akvária. Jeho velmi starostlivý otec Marlin se ihned vydá za svým synkem na dalekou pouť. K němu se připojí Dory, milá rybka, která ovšem trpí poruchou krátkodobé paměti. Na cestě spolu potkají vegetariánské žraloky, frajerské želví surfaře, fascinující medúzy a stále hladové racky! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (898)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

nekompromisně nejlepčejší animák :) Doris nemá konkurenci... roztomiloučký Nemo... a bojácný Marlin, kterého mateřský cit dovede přes hranice svých možností... když k tomu přidáme ostatní v podobě Bouráka, Bruce a tak dál... zábavu a akci si vychutnáme plnýmu doušky :) Můůůj... můůůj.. bubliny bubliny... My jsme pěknej bručoun... víš co děla proti naštvanosti??? měl bys plavat..měl bys plavat :) tatínku..tatínku..viděl sto..viděl sto.. jsi naprostá špica... mladéééj :) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Geniální animák po všech stránkách. Od roku 2003 navíc mnou viděný bezpočtukrát díky dětem, nic mu to ale u mně z na oblíbenosti neubírá. Když jsem dnes komentoval Hledá se Dory, uvědomil jsem si, že Nema ve své databázi viděných a komentovaných ještě nemám. Děti film zbožňují a kdyby už ani nic jiného, klauna film tak zpopularizoval, že kdykoliv a kdekoliv u akvárií či v podmořských světech když vidím děti za sklem zírat na tu oranžovo-bílou rybku, slyším je nadšeně volat NEMO! Nejen ty své! Tady je to jednoznačně za 5 kamínků nacpaných do filtru ! * * * * * ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tomu, že Walt Disney stále existuje může vděčit Michaelu Eisnerovi, který spolu s Pixarem dokázal nemožné. S několika málo animovanými filmy skomírající společnost zachránili. A tím pádem nepřekvapujícím hodnocením bude plných pět hvězdiček. Hledá se Nemo je brilantní. Pobavil jak mě, tak mé rodiče a mladší sourozence. Vynikající film pro celou rodinu. Film jsem si prostě musel koupit na DVD. Ne náhodou je film nejprodávanějším DVD vůbec. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ve filmech od studia Pixar mám mezery...ano, já vím, je to ostuda :-) Tenhle snímek je ale parádní. "Morální ponaučení" pro děti (toho jesem si ale všiml, je to u filmů, které jsem od Pixaru zatím viděl, pravidlem) a ten zbytek, jako humor, animace, či třeba perfektní (!!!) český dabing, pro dospělé. Jojo! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Od Pixaru nic jiného než hit už opravdu čekat nemohu(např.Toy Story 1 a 2).Ale tento film je naprostá bomba.Tento film je tak dokonalý,že je to asi revoluční film v oblasti animovaného filmu.A je taky bezpochyby nejlepší.To je jejich vypracování každé rybičky,ba i každé bublinky je fascinující.A o příběhu ani nemluvím(ten je jako vždy vynikající) .Film pobaví nejen děti,ale i dospělé a okouzlí i pubertáky(jako třeba mě).Je to prostě film který osloví a upoutá každého,kdo jej zhlédne.Nevím co ještě dodat :-) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (93)

  • Ve filmu se objeví celkem 99 079 různých rybiček. (EMMY)
  • Ve starších filmech plavaly ryby nepřirozeně, bez viditelné fyzické námahy, a tak si animátor Dylan Brown s kolegy pořídil stodvacetilitrové akvárium, aby nastudovali jejich pohyb. Natáčeli je kamerou, studovali zpomalené záběry a své výsledky konzultovali s předními oceánografy a ichtyology . (duklak2)

Související novinky

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

Dvojka Úžasňákových trhá rekordy

04.09.2018

Pokračování velebeného hitu Úžasňákovi 2 je nyní oficiálně nejvýdělečnějším animovaným filmem v Americe. Nejen to, jsou zároveň prvním animákem, který si tam došel pro 600 milionů dolarů. Celkově pak… (více)

Kovbojové versus emzáci?

Kovbojové versus emzáci?

18.06.2008

Ano, a dokonce ve dvou projektech. O plánované adaptaci komiksu Cowboys & Aliens, kterou pro DreamWorks a Universal produkují Brian Grazer a Ron Howard, jsme už psali. Na světě je scénář autorů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno