Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (135)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, na kterou se dobře kouká. Slovní přestřelky dvou rozvodových právníků, kteří k sobě pocítili jisté sympatie, měly úrověň, nebyly moc přeslazené a celé to mělo slušný švih. Ústřední dvojice doplněná o umělecký rovádějící se pár a konzervovanou matku mne bavila. Žádné velké veledílo, ale na odpolední pobavení dobré. Za mne 65%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Učebnicový příklad romantické průměrnosti. Snad jen díky sympatickým postavám a jejich protagonistům je to vlastně docela fajn oddychovka. Brosnan tu má ještě takový ten šmrnc Bonda a Moore je jako vždy krásná překrásná herečka, která k tomu ještě umí hrát. A střet těhlech dvou úplně odlišných světů se ve většině scén podařilo celkem prodat. Nebudete se u toho chlámat smíchy nebo brečet dojetím, ale díky klišé scénáři, kde už v 10. minutě víte konec, budete celkem spokojeni. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Pierce Brosnan je kouzelný, Julianne Moore zase roztomilá, nenáročný a příjemný snímek, poutavý scénář -hledá se težko, snad jen, že sem si spletl Brosnana s R. Gerem, pro kterého je tohle typická role a navíc mají shodný dabing/// Příjemně si u filmu odpočinout a dobře se u romantické komedie pobavit není nikdy od věci. Zde to především stojí na ustřední dvojici, na kterou je radost se dívat. Jo a je tady taky David Kelly, který na sebe o5 strhnul pozornost./// Celkem 72%/// ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Na unavené sobotní ráno dobré, ale jinak to žádná sláva nebyla. Příběh předvídatelný, herecké výkony průměrné, ale dobře na mě působilo moje milované Irsko (až na těch pár "směšných" parodií) a chemie mezi hlavními představiteli. Nesmíte si od toho moc slibovat, ale jako průměrná romantická komedie o právnících to funguje dobře.. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, na kterou se vždycky rád podívám, protože oplývá zvláštním kouzlem vzniklým kombinací právnického prostředí, Irska a charismatického zamilovaného párečku rivalů - a to jinak právnické filmy vůbec nemusím. Jedna hvězda navíc za sympatické herecké výkony všech zůčastněných. Opravdu perfektní casting. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)
  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)
  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)

Reklama

Reklama