Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (135)

Zeek 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to pouze průměrná americká komedie, tak ta zrzka (kterou mám už dlouho v top5) je prostě kouzelná. Opakem je ale Pierce Brosnan, kterého nemusím. A ani nádherná Julianne Moore z tohoto průměru nedokáže udělat něco víc, ono to asi ani nejde. Ale za ni jedna hvězdička navíc. Moje hodnocení: 60% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, na kterou se vždycky rád podívám, protože oplývá zvláštním kouzlem vzniklým kombinací právnického prostředí, Irska a charismatického zamilovaného párečku rivalů - a to jinak právnické filmy vůbec nemusím. Jedna hvězda navíc za sympatické herecké výkony všech zůčastněných. Opravdu perfektní casting. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím mám tenhle odpočinkový žánr raději ( v důchodu mě zřejmě čekají mexické telenovely). Navíc (a ze stejného důvodu) si tím víc užívám pokoukání na tak krásného chlapa, jako je Pierce Brosnan (černá rozhalená košile a chlupatá hruď wow). Zápletka je sice banální, oba „ zastupují lidi, kteří najednou objevili vášeň pro boj v nich dřímající o kterém nevěděli“ a i když, rozvodové právníky by v reálném životě málokdo podezříval z takových nerozvážností, jako je neuvážený sňatek. Tak stane se, někdy prostě nastanou situace, kdy „detaily jsou trochu rozmazané“. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Prostě je to slabší průměr, gagy jsem už párkrát kdesi zaslechla, i když ten s řidičákem je celkem vtipný. Svým způsobem mě film trochu asociuje na Nesnesitelnou krutost (která je samozřejmě mnohem sarkastičtější, drsnější a lepší), každopádně je z bahna průměrnosti film vytáhnut díky výborným představitelům hlavních rolí. Takže vlastně je to příjemný a oddychový film na nedělní odpoledne. ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Mylsim ze jedna z tych lepsich romantickych komedii. Mne osobne sa to lubilo velmi. Julianne to tam vazne seklo a nepamatam si v ktorom filme som ju zastihol viac „sexi“ ako tu. Najviac zo vsetkeho som sa vsak bavil na Brosnanovi, smial som sa na nom uz od prvej scenky. Stacilo ked dosli tieto dve hlavne postavy do kontaktu a uz som mal usmev na tvari a cakal co bude. Mozno to bolo tym ze som citil ako sa hovori „chemiu“ medzi nimi, alebo tym, ze ked sa stertnu dvaja herci ktorych mate radi v takomto filme, tak to nejde aby sa vam to nelubilo. Tesil som sa z kazdeho zaberu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)
  • Režisérem měl být původně Michael Caton-Jones, který ale na poslední chvíli odešel kvůli tvůrčím neshodám. (HappySmile)

Reklama

Reklama