Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že nejpopulárnější příběh všech dob ztvárňují největší hvězdy stříbrného plátna v novém, zvláštním prostředí: to je Sen noci svatojánské v režii Michaela Hoffmanna. Zatímco o Hermínu soupeří hned dva nápadníci, Helena trpí při pohledu na muže, kterého miluje a jenž její lásku neopětuje. Jenže díky vílím kouzlům i ten největší cit během okamžiku zmizí a naopak - kde nebyla ani jiskřička, rozhoří se nezvladatelná vášeň... Klasická Shakespearova komedie o lásce a soupeření, tentokrát plná nadpřirozených bytostí. Král Oberon (Rupert Everett) a královna Titanie (Michelle Pfeiffer) vás zvou do svého čarovného lesa... (Cinemax)

(více)

Recenze (71)

Joges 

všechny recenze uživatele

Teď už vím, o čem je Sen noci svatojánské, film mi základní děj krásně přiblížil. Ale opravdu jen přiblížil. I když zde byla zřetelná snaha režiséra o živou a věrnou napodobeninu Shakespearova díla, byly tu i hluchá místa. Ve filmu se sešla celá řada známých herců, některé výkony byly velmi zdařilé, nakonec tedy udílím čtyři body místo tří. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Ó, při luně, kdo může i rozverně nadpřirozeného Shakespeara, zvláště s obsazeným Chrisem Baleem♥, neměl by mít problém s touto příjemnou a místy i vtipnou klasikou po britsku, s hereckým národnostním mixem, kde kromě vyzkoušené kvality (David Strathairn, Sam Rockwell, Stanley Tucci, Michelle Pfeiffer) někteří velmi příjemně překvapili (Rupert Everett, Calista Flockhart). ()

Reklama

vito_corle 

všechny recenze uživatele

Sen noci svatojánské-Shakesperovská pohádková komedie. Příběh v několika rovinách. Mladí lidé, kteří jsou sice zamilovaní, ale nějak se to špatně spáruje. Parta obyčejných ochotníků, kteří touží po skvělé sehraném představení. Pohádkové bytosti v čele s králem Oberonem, královnou Titánii a zmatkářem Pukem. Klasika ve verších s nadsázkou a vtipem, fakt úžasná sranda u ochotnického divadla, náruživý osel :). Vůbec mi nevadily cyklistické závody lesem, všechno se doplňovalo. Já se skvěle bavil !! ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Nejpohádkovější Shakespeare jakého jsem kdy měla možnost vidět a kdyby film viděl on sám, byl více než spokojen.Víly,elfové,raraši to všechno tu je (s tím make-upem si někdo musel dát sakra práci).Dále se tu objeví plejáda hereckých hvězd v čele s vynikajícím Kevinem Klinem,scéna z konečného představení nemá obdoby xD. ()

ilovebritain 

všechny recenze uživatele

Divadlo nepatřící na filmové plátno. Skvělí herci netušící, co mají dělat. Snad krom Everetta a zejména Tucciho. Ti dva skutečně vědí, co to znamená Shakespeare. Jeho slova jim sedí v puse, jako puberťačce na zdi plakát hezounka. Velký nevyužitý potenciál co se zbytku týká. Ať už je řeč o hercích, hudbě či exteriérech. Plýtvání. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama