Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (170)

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Divoká babská jazda" je šialene hlúpy film. Odohráva sa tu jedna smiešna nehoda za druhou a pravdepodobne vám to príde nútené a absurdné, ale je to aj veľmi zábavné. Jillian Bell je srdcom komediatka a skvelá inprovizátorka. Ukázala to hlavné v ,,Jump Street 22" a ani v tomto filme nezaostáva. 6/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Antierotická a neoriginální komedie na jedno použití. Béčková parta kolem áčkové Scarlett Johansson jede společně na Miami oslavit její rozlučku se svobodou. Okořenit si večer objednaným striptérem je nápad, který se počítá, kdyby se mu ovšem nepřihodil smrtelný úraz, který pětici žen přinutí rázem vystřízlivět a sjednotit se více než kdy jindy. Když účastnicím "zájezdu" na Floridu (ve skutečnosti se natáčelo v Kalifornii) schází šarm a vtipnost, scénáři originalita, čím jiným to v komedii dohánět, že?! Uječenými, uřvanými a nadrženými ženskými. A Kate McKinnon, vůbec nejhorší trapkou přes komiku, kdoví proč zde ze sebe dělá Australanku. A samozřejmě nevtipně hraje i hláškuje. Námět originalitou nehýří, existují desítky filmových zástupců, kde se řeší trable s mrtvolou, tenhle je natočen v obráceném gardu. To znamená, že do potíží se dostanou ženy. Film moc reálně nevyhlíží, zpočátku parta mluví o kokainu a šňupe jej i na veřejnosti jako by to byly ovesné vločky s čokoládou, pak se přesuneme do luxusní vily, v níž se odehrává tak 80% děje. Režisérka Lucia Aniello nemá s filmem a jeho vedením žádné zkušenosti, má za sebou jen seriály, podle toho to vypadá. Převládá situační komika, moc nepomáhají dvojsmyslné vtípky, nijak extra nezapůsobí zvrat ohledně identity zabitého striptéra. Do toho sledujeme pravidelné prostřihy na snoubence, který se vydává za partou v dětských plenkách(!!). Kvalita a invence ve scénáři prakticky nulová, což bylo na průběhu filmu citelně znát. Scarett Johansson se ve filmu plácá, krátký sestřih jí ubírá na sexappealu, ostatní herečky se pitvoří, parta to není k zahození, hlasitě se jí smát může pouze stejná kráva jako jsou ony. Předpokládám, že pánové hledali víc než vtip, pokud jde o přitažlivost hereček, vzala roha. Znatelný rozdíl oproti námětově spřízněným filmům je pouze v tom, že tenhle je profesionálně kvalitně odveden, tudíž je technická stránka na úrovni. To ho drží, aby neklesl ještě níž. Zápletka, její řešení, málo originální i invenční přístup, to všechno vystačí na přijatelný průměr. Nepřístupný rating se postaral o "senzaci", kromě dvou kaluží krve, je zde i outdoorová lesbická scéna zapomenuté Demi Moore s objevem sezony Zoe Kravitz. Moc se netěšte, ze vzájemného laskání obou aktérek není vůbec nic vidět. Scarlett Johansson dostala zřejmě lukrativní nabídku, jinak jí tenhle film nehynoucí slávu nepřinesl. 6/10 ()

Reklama

Knightey 

všechny recenze uživatele

No tenhle film ci typ komedie staci videt asi jen jednou a dost. Po druhe bych na to do kina rozhodne nesel a hooodne bych se rozmyslel si to pustit znova i doma na TV. Libil se mi tam akcent jedne herecky a Scarlett Johansson ale jinak opravdu docela nuda. Nekolika scenkam se clovek zasmeje ale je tam mnohem vice nudnych pasazi, kdy se chce cloveku spat ci odejit od toho... ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Je to takova blazniva sranda. Lepe bych to nerekla. Scarlett je zde opravdu za slusnouckou sedou mysku. Libi se mi, ze nema za nejlepsi kamosku zadnou vychrtlinu, ale poradny kus zensky. To je ale asi jedina vec, ktera na me ve filmu pusobila realisticky. Jinak je to smyslena patlanina, ktera by se v zivote nestala. I kdyz, nikdy nerikej nikdy. :) ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Chápu, že někoho tenhle typ komedií nebere, ale 48%? Já se teda dost nasmál, ale mě bavilo i Bachelorette, které má shodou okolností (nebo malou hravostí českých překladatelů) stejný český název a podobný příběh. Tady je ovšem příběh záživnější a vtipnější. Po delší době (a spackané Baywatch) jsem se zase bavil. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama