Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Trailery mě navnadili na střeštěnou kontroverzní komedii plnou sprostých slov a jedný mrtvoly. No...já to vlastně i dostal, ale za film se mi nestalo ani jednou, že bych se nějaké scéně zasmál. Scénář je zoufale nudný a potenciál být alespoň trochu jako Šéfové na zabití (žádný veledílo ale minimálně jednička dokázala pobavit) naprosto nevyužitý. I proto je všude vidět Scarlett, jejíchž obličej film prodal asi nejlíp. Však by Scarlett nešla do nějaký nudný kraviny ne? Chyba...Holky na tahu začnou fajnově, jenže po 10 minutách s mrtvolou film začne šíleně přešlapovat a třeba linka s přítelem je vyloženě příšerná. Ruce pryč... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těšil jsem se na oddechovku se Scarlett a to co jsem dostal mě přesvědčilo,že ona už se prostě do těhle filmů nehodí...respektive do takhle stupidních "komedíí" bez nápadu a hlavně vtipu,se nehodila nikdy.Asi sem úplně přestal chápat americký smysl pro humor,ale pokud spočívá převáně v tom,že se postavy chovají jako absolutní retardi a dělají úplně nelogické věci,pak je to asi ok...a tady to prostě ani Scarlett nezachrání...snad jen v případě,že by ukázala něco víc...30% ()

Reklama

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jediné co na tomto filmu bylo vtipné byla Pipa neboli Kiwi a snoubenec Peter, jinak opravdu slabota, což je škoda, protože bych fakt rád viděl zase nějakou pořádnou komedii, Kdo ví, třeba se to někomu někdy zase povede. Nechci se vracet o 10 let zpátky, kdy komedie, ještě byli filmy pořádné a opravdu se člověk pobavil u pořádné krásné parádní komedie... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Průměrná, vlastně spíše podprůměrná záležitost, ale když jsem vypnul mozkovou činnost, nikterak jsem u filmu netrpěl. Na Zoë Kravitz se mi nedívalo špatně (celá maminka), Scarlett Johansson naštěstí neměla ten odhodlaný pohled, kterým se vyznačuje v různých variacích Avengerů a některé scény mě dokonce rozesmály, takže jsem se nakonec vykašlal na nějakou zodpovědnou kritiku a fláknul jsem tam i tu třetí hvězdičku. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Předchozí verze Holky na tahu byl omyl, tuhle verzi jsem chtěl vidět a potvrzuje se to bohužel pořád dokola. Kluci na tahu maj mafiány, prostitutky, zbraně, drogy a alkoholový večírky a holky na tahu maj prostituty, svatby, robertky, drogy a alkoholový večírky a v pravidelném čase se tam po většinou točí Rebel Wilson, Melissa McCarthy, Kate Mckinnon a Jillian Bell, z kterých mi jako divákovi naskakují hemoroidy. 40% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama