Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (170)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Holky na tahu sa snažia vzbudiť dojem, že sa v rámci tých 96 minút udeje strašne veľa šialených, nečakaných a vtipných momentov. Hovno. Nesympatické jebliny sa len snažia 96 minut zbaviť jedného čuráka a na miesto toho im v baráku pribúda jeden čurák za druhým. Šest pohřbů a jedna svatba určených pre práve krvácajúcich požieračov popcornu. Na záver už len dodám, že radšej nechcem vedieť ako hlboko by ste museli mať zarazený tampón, aby Vám vychrtlá Scarlett Johansson začala pripadať na stupni rajcovnosti ako jasná 20-tka. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

V poslední době se s těmihle trapnějšími americkými komediemi roztrhnul pytel. Nejdřív Pobřežní hlídka, teď Holky na tahu... Oba filmy spolu mají mnohé společné. Život vám nezmění a navíc obsahují klasické nechutné vtipy. Kolikrát si říkám, proč herci - jako v tomto případě třeba Scarlett Johansson - co jsou úspěšní, přijímají role v takových filmech. Fakt je ten projekt zaujme nebo jde o peníze? To se asi nedozvíme. Nicméně byť se jedná o takovou filmovou blbost, která je spíše cílená na ženy, koukat se na to dalo. Dokonce jsem se i párkrát zasmála, hlavně teda během scén s mou milovanou Kate McKinnon, která zde byla skvělá a její miloučký australský přízvuk se mi moc líbil. K Holkám na tahu se asi už nevrátím, ale je to podívaná, na kterou se dá kouknout během nudnějšího odpoledne nebo, příhodně, během dámské rozlučky se svobodou. ()

Reklama

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Chápu, že někoho tenhle typ komedií nebere, ale 48%? Já se teda dost nasmál, ale mě bavilo i Bachelorette, které má shodou okolností (nebo malou hravostí českých překladatelů) stejný český název a podobný příběh. Tady je ovšem příběh záživnější a vtipnější. Po delší době (a spackané Baywatch) jsem se zase bavil. ()

Dr_Berry 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtipná komedie, který měla být jedna z ženských odpovědí na Hangover. Místy to bylo až trapné. První film, kde se mi Scarlett Johansson vůbec nelíbila...a né neznám ji jen z Avengers, co takhle Až tak moc tě nežere, Don Jon nebo Zaříkávač koní s Robertem Redfordem. Celý film po sobě pár vymaštěnejch ženských ječí a sem tam se objeví nějaká rádoby vtipná věc s motivem penisu...ha..ha. P.S. Proboha k čemu se to Colton Haynes nechal upsat??? A to nemluvím o Demi Moore a Ty Burellovi. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Námět nebyl zlý, bohužel je však většina vtipů nefunkčních. Jillian Bell je vyloženě disgusting, zbytek castu mi nevadil, spíš si v případě Scarlet říkám proč? Téměř vše co natočí mimo MCU jsou propadáky a Rough Night není vyjímkou. Plot twisty jsou dost předvídatelné a ve finále už tvůrci trochu vaří z vody. Sony v roce 2017 bylo výrazně slaboučké. 2* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama