Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Tento snímek určitě drží nad vodou Laurence Fishburne! Jakožto Smoke je prostě nejlepší a nikdo na něj nemá!!! Má svojí pověst a je král v undergroundovém světe motorkářů. To nemá chybu. Ale! Film se nevyvaroval několik, řekl bych až zbytečných zvratů a klišé a ,,blééé" konce. Nebýt toho, tak by hodnocení bylo vyšší... ()

Knuckless 

všechny recenze uživatele

Tak co děcka, líbí se vám motorky? Jo? A co takhle illegální pouliční závodění? Wow, paráda co? A co takhle nějaký ten příběh sice nezkušeného ale faakt talentovaného závodníka, který to prostě na streetu chce někam dotáhnout (rozuměj- mít vlastní gang, vlastní klub, ale hlavně R E S P E K T). Že už jste to někde a několikrát viděli? Aha... Co jste ale možná neviděli- je film, který vyznívá od první do poslední scény takhle neuvěřitelně trapně (hlášky, kostýmy, Kid Rock...). No takže jestli vás teda zajímá, jestli to náš hrdina na konci všechno zvládne- koukněte na to... ()

Reklama

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl někdy někdo z těch pračuráků, od režiséra po posledního přizdisráče od cateringu, někoho při jízdě na biku aspoň z kolesovýho rypadla???? Ne a ne a ne a pláču a klepu se a chci spáchat něco odpornýho, ne, ježíš, tak hroznýho ne, to bych stejně nedokázal natočit, myslel jsem třeba jen komorně nasrat Fishburnovi do krku, můj ranní průjem je na kloktání vůbec to nejlepší. Už je vám zle....hm, tak jako mně ne, na to vsadím řežisérovu zvadlou měkundu. A ty hadříky, kristovokoule, to je mazec. Dlouho mě něco tak nenasralo. Howgh, doblil jsem. ()

collapse 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, tak dávám průměr. Co mě ale už v traileru praštilo do očí je, že většina zůčastněných motorkářů jsou černoši. Já sám jezdím a žádnýho jsem zatím nikde neviděl, jak na silnici, tak na závodech, okruhu, MotoGP. Oni jsou někde v USA opravdu černošský motorgangy? Já měl za to, že oni rači tuní plechovky?! Chm? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Relativně zdařilý mix svižné hudby, nablýskaných mašin, respektovaných závodníků a jejich lepých slečen sráží dolů jednoduchý děj, který nikterak nedokáže strhnout divákovu pozornost. Ten je odkázán pouze na obdiv k naleštěným strojům, k vychutnávání si detailů, aniž by se odvážil jen nekopírovat své slavnější motoristické předobrazy (Rychle a zběsile apod.). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama