Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

luukaas odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totální úlet. Banda neskutečně trapných ne-herců s absolutně nesmyslným dějem a ještě do toho Fishburne, který na motorce vypadá jak čmelák na bomboně s vyvaleným pupkem,....Ne Matrix to není. Po 10. minutách je Vám jasné jak to skončí a po 40. minutách jsem to musel vypnout, protože co je moc to je moc. Tenhle film je 100% odpad. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ještě dříve než skončí úvodní titulky je naprosto jasné, co bude vyvrcholením filmu. Mezitím je nudná vycpávka, bez hlubšího významu. Motorky mě nijak výrazně neberou a ani holky mě příliš nezaujaly, takže jsem se dosti nudil. Za kameru a hudbu by to bylo na dvě *, ale! Ten konec je něco příšerného, objímání motorkářů ve mě vyvolává pocity až skoro na zvracení... :-( ()

Reklama

collapse 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, tak dávám průměr. Co mě ale už v traileru praštilo do očí je, že většina zůčastněných motorkářů jsou černoši. Já sám jezdím a žádnýho jsem zatím nikde neviděl, jak na silnici, tak na závodech, okruhu, MotoGP. Oni jsou někde v USA opravdu černošský motorgangy? Já měl za to, že oni rači tuní plechovky?! Chm? ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tolik negrů jsem v jednom filmu ještě neviděl. Zajímavé je i herecké složení. Na jedné straně hvězdy jako Fishburne a Hounsou, na druhé ten, který to dělal na jachtě s Pamelou a kupa neznámých, ale o to více namakaných negrů. Problém snímku vidím především v prostředí. Černí motorkáři jsou pro mě uvěřitelní asi jako předvolební sliby našich férových politiků. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Hodný motorkářský gang podporující místní charitu, dokonce s vlastním právníkem. Zatímco kluci závodí na hlavních ulicích, jindy aktivní policisté jsou zřejmě na koblize v kavárnách. Vrchem trochu milostných plků a "Iam your father". Docela pro smích. Ono to má nějaký děj? Jediné co stojí za hodnocení jsou asi ty nablejskané motorky. 20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama