Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (133)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Špióni v převleku je přesně ten typ animáku, jež je mířen spíše pro mladší publikum a staršího diváka, který už pár filmů v životě viděl, absolutně vůbec ale vůbec nepřekvapí a 10 minut předem přesně odhadne, kam se film bude ubírat. Přesto je to mnohem koukatelnější animák než 90% produkce, včetně disneypixarovek typu Frozen a Toy Story 4. A o to víc mě hrozně mrzí, že originální náměty v kinech prohučí a diváci přijdou opět jen na ty výše zmíněné. Podruhé je u toho Tom Holland (světlá výjimka Pixaru Frčíme profičelo nejen kvůli Koroně) a tak nějak čekám, že se nějakou dobu v animáku neobjeví. Podobně jako Will Smith, jež je tu nepřekvapivě výborný, ale stále se mu nedaří konstantě přinášet pouze kinohity. Ale abych jenom nesmutnil nad dalším propadákem pohrobků z Foxu (nyní Disneyho), koukněte na to. Hezky to uteče, animace je povedená, výborný původní dabing a nemáte při nakoukávání s dětmi pocit, že si chcete prostřelit hlavu jako u jiných žánrovek. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Má tento film som sa celkom tešil. Predsa len animovaných filmov o agentoch ktorí sa premenia v holuba nie je veľa. Postavy nadabovali skvelí herci, animácia vyzerala dobre, takisto soundtrack. Čo by sa mohlo pokaziť? Skoro nič. Teda, ak nejdete na sk dabing. Film som si užil. Ak dabing nie je zlý ale radšej by som si to pozrel s Willom Smithom. Príbeh je originálny ale vadí mi tu jedna vec. Idea filmu. V poslednej dobe je skoro každý animovaný film o divnosti. Začalo to oblačnom miestami fašírky a lego príbehom a teraz to je reálne všade. Počas celého tohto filmu tu vidíte tak divné momenty počas ktorých sa pýtate prečo to tam dávali. To je pre mňa jediná vada filmu. Čakal som, že sa s takto originálnou zápletkou viac zahrajú a že to nepokazia nejakými tupými vtipmi s mačiatkami ktorých je tu už veľa. Inak je film veľmi fajn. Prvých 15 minút v Japonsku s Yakuzou veľmi pripomína kill billa. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Celkom šmrncovný animák s problematickou zápletkou (Vážne je týpek s robo-rukou vo svete kde fungujú tisíce špiónskych zariadení od výmyslu sveta tak neuveriteľnou záležitesťou, že sa stane najvýznamnejší špión sveta tak rýchlo štvancom) ?? To sa už ale na animovanú rozprávku pozerám asi príliš kriticky, neviem. Ale v podstate mi to vŕtalo hlavou dosť dlho na to, aby som to nespomenul. Inak ma celkom mrzel dosť popisný scenár. Vážne nemám rád keď je to cítiť na každom kroku a ešte tak výrazne. Scenáristické balíčky, aby každý porozumel všetkému na sto percent sú mi vážne proti srsti. No a tých sú Spies in Disguise plní. Žiaľ. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Posledný animovaný film Blue Sky Studios, ktorý majú na konte také pecky ako Ice Age sériu, či Rio sériu. Je škoda, že Walt Disney Studios sa po odkúpení 20th Century Fox rozhodlo vo februári 2021 kompletne ukončiť činnosť tohto štúdia k aprílu 2021. Stane sa tak 34 rokov po jeho založení. Je to fakt smutné, lebo mali na konte veľmi slušné animáky a tento posledný to len dokazuje. Priznám sa, už dlho som sa nebavil tak dobre pri animáku. Ma to neskutočný spád, perfektné nápady, dobré akčné scény, fakt veľa vydarených vtipov a ešte aj narážky na klasiky typu James Bond. Za mňa ozaj spokojnosť, vskutku vydarený animák. 8/10 ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

V prvých minútach som si myslel, že sledujem len ďalší priemerný animák, ktorý sa tvári originálne. Potom však dostal grády, premena agenta Lanca na holuba tomu neublížila, ale pomohla, spojenie s ďalšími holubmi bolo vtipné a šťavu tomu dodali bláznivé technologické výmysly a vychytávky čudného génia Waltera. V konečnom dôsledku veľmi vydarený film. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)
  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)

Reklama

Reklama