Reklama

Reklama

Divoké vlny 2

  • USA Surf's Up 2: WaveMania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to jeden z těch neuvěřitelných příběhů, který musel být zfilmován. Mladý tučňák Cody Maverick dal vale ledovým planinám domova a vydal se na exotický ostrov Pin-Guí, aby se před davy fanoušků a objektivy kamer zúčastnil surfařského šampionátu. Byla z toho velká sláva, Cody našel sám sebe a taky kamarády. Všichni se teď vrací v novém dobrodružství plném vysokých divokých vln a surfařské zábavy. Cody, surfující kuře Joe a plavčice Lani se dají dohromady s partou pěti radikálních surfařů, kteří jsou silní, namachrovaní, namistrovaní a kteří vyhledávají ve vlnách jen ten nejtvrdší adrenalin. Tahle Velká pětka vezme Codyho a kámoše na cestu na to nejlegendárnější surfovací místo na Zemi, do surfařského ráje, kde jsou vlny opravdu divoké. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Stylovost a uvolněnou atmosféru jedničky to ani zdaleka nemá, ale mezi filmy pro děti pořád docela ok, neurážejíci.
Jen už se to ničím nevymyká z průměru Dreamworks animáků, jak jsem z jedničky i po deseti letech pořád nadšený, tak na toto si nikdo nevzpomene ani napřesrok.

Simpsnovi

Simpsnovi (hodnocení, recenze)

Jedničku mám rád , protože jsem jí viděl v kině když mi bylo 12 a tak jsem zvědavý jak bude vypadat dvojka, ale do kina si na ní nezajdu koupím si ji na dvd, protože moje mladší setra má zrovna tolik co já tehdy v roce 2007 .) a jednička je pro ni super film. Tak uvidíme jak to dopadne :)

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

ach tie wwe filmy to su debilkovia :D radsej nech sa venuju tomu aby pribehy vo wwe stalo za nieco

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

Jednička byla skvělá, tohle je ale smutný. I když naděje umírá poslední.

Reklama

Reklama