Reklama

Reklama

The Neighbor

  • Velká Británie The Neighbour
Trailer

Obsahy(1)

John (Josh Stewart) a Rosie (Alex Essoe) žijí společně na maloměstě v odlehlém domku, z jehož garáže zajišťují logistickou podporu pro obchod s nelegálními drogami. Ještě jedna zakázka a budou mít dostatek prostředků na nový život. Jenže věci se zkomplikují, když Rosie spatří na sousedově pozemku zakrváceného muže. John přijíždí domů a zjišťuje, že Rosie je pryč. Jeho pátrání ho přivede až do sklepa sousedova domu, ve kterém se zděšením odhalí sousedovu pravou tvář. (Psychor)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Dost slabý odvárek oproti Dunstanovým předchozím filmům The Collector a The Collection. Ty mě dokázaly zaujmout svoji ponurostí, napětím a nekompromisní brutalitou. The Neighbour tyto prvky až na pár výjimek citelně postrádá, nemluvě o tentokrát dost čajových záporácích. Menším pozitivem je tak alespoň neoposlouchaný a často velmi zajímavý výběr písní, což byla i deviza dvou přechozích výše zmíněných Dunstanových snímků. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po čase jsem zase viděl nějaký slušný thriller, bez zbytečné vaty a omáčky, skvělá práce. Tři hlavní ženské role dostaly tři fakt pěkné kočky, jedna pořádná svině, druhá křehká krasotinka, no a ta třetí se umí parádně řezat se stativem od kamery. Ale ještě víc se mi líbil můj oblíbenec Josh Stewart, kvůli kterému jsem se taky na film nejvíc těšil. Nezklamal, myslím že jeho starší (vlastně už o hodně starší) brácha Sean Penn by to před pár lety nezahrál líp. Příběh záživný, přímočarý, bez všelijakých scénáristických serepetiček, jen se nemůžu zbavit pocitu, že se z něj mělo vytáhnout ještě trochu víc krve i napětí, to by mu určitě neuškodilo. Třeba mě mrzelo, že nebylo vůbec vidět, jak vypadají ciferníky rozšmelcované tím velkým stativem. Taky se sousedem si mohl Josh trochu víc pohrát. Prostě na režiséra několika dílů ultrabrutální série SAW je tohle celkem limonáda. No a zamrzelo mě i jedno trapné a provařené superklišé v závěru - tak tedy vážení, můžu vás ujistit, že benzín od hořícího vajgla chytá jen v amerických filmech, v práci jsem to už x-krát zkoušel. I když ho hodíte třeba přímo do benzínu, udělá to jen "psss" a je po ptákách, tedy po ohni. A proto taky spousta drsňáků, kteří zároveň nejsou socky, do něj radši hodí rovnou celýho zippáka, to funguje spolehlivě. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Režisér vykradol sám seba - a ja mu tlieskam! Vôbec som sa necítil podvedený, napätie by sa dalo krájať a odôvodnené násilie ma donútilo zovrieť päste. Poctivé 4 susedské "lahváče" sú absolútne zaslúžené. - Mimochodom, zaujímalo by ma aký mysliteľ to zaradil do hororového žánru. Je to exploitation ako sa patrí. (29.12.2016) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z Collectora máme už takový mini kult a Dunstan si zřejmě naivně myslel, že když obsadí stejného herce, vybere podobnou zápletku, že úspěch sklidí znova, ovšem zde chybí gore a vizuálně je film podstatně chudší. Co se mi líbilo, byli záporáci, vybavil jsem si hned Storm Warning, ovšem je to celé až příliš opatrné a nedostatečně intenzivní. Nenudil jsem se, průměr tomu tedy střelím, ale příště to chce zlepšit. 50% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Snímek, který nemá za úkol překvapit, ale na 90 minut člověka posadit a bavit. Sice zde není nic překvapivého a vše jsme už viděli někde jinde. Pořád se ale jedná o lehce nadprůměrný snímek, který nenudí, rychle uteče a nějakého toho napětí se taky dočkáme. Od režiséra Collectora jsem však čekal trošku víc krve. Snad Jindy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama