Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (373)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešil ma ansámbel kvalitných hercov, ktorý nemali problém začleniť sa do natáčania buranskej komédie, kde je vidiecka časť Ameriky brutálne dehonestovaná svojou blbosťou, ale zároveň glorifikovaná za svoje vynaliezavé schopnosti. Nie každý Hillbilly je skrátka demento a má rad dobytok zo zadnej strany. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celá ta loupež byla na partu vesnických balíků až příliš sofistikovaná, ale to je tak jediné, co můžu filmu vyčíst. Soderbergh sice ničím nepřekvapil a naservíroval klasickou loupežárnu mixlou útěkovkou, ale díky celkem solidnímu vypravěčskému tempu se na to koukalo dobře a kupodivu mě bavilo i ústřední herecké duo Driver-Tatum, které za normálních okolností moc nevidím. Pokud jde o komediálníé rovinu, tak ani tady se člověk nenasměje, ale takový ten pohodový pocit je tu všudypřítomný a to mě ba. 80% ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Svérázný heist. Soderbergh má ulítlé charaktery (jen by mohly být s ohledem na tak kvalitní obsazení propracovanější) a potřebné vtipy, ale záměrně nestaví scény komediálně. Mohl by vyprávění zkoncentrovat na nejnutnější události a charaktery, ale i tak si libuje v odbočkách a bezpředmětných konverzacích o písničkách, řadící páce u auta a jméně Sylvia. Více než experimentování se mi však nejvíce zamlouvala prostřední, zlodějská část, kde má film konečně konzistentní tempo a švih. Soundtrack našlapanější než v Baby Driver. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh rozhodne netrpí problémom dostať do svojich filmov známe mená. A preto Dannyho parťáci z vidlákova majú v svojom tíme Bonda, vnuka Dartha Vadera, vnučku Elvisa Presleyho, dvojnásobnú držiteľku Oscara, jedného z najvtipnejších ľudí animovaného sveta a aj bývalú prvú dámu scientológie. Loganovi parťáci majú fajn zápletku. Všetko je dobre prešpekulované. Ale väčšinu času sa film venuje zoznamovaniu s postavami a ich vzájomným vzťahom. Chýba tu väčšia zábavnosť, väčšia akčnosť. Navyše záver moc neuspokojil. Človek čaká dannyovský zvrat na druhú, ale toto mi prišlo akési plané. Pochvala za Hru o trůny. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Soderbergh rozhodně nezklamal. Parťáci na první pohled upoutají svým vidláckým vizuálem a vcelku zajímavými postavami, které vesměs hrají známí herci. Jejich výkony jsou v rámci jejich rolí vyrovnané, přičemž výrazněji vyčnívá Craig, kterému role sedla jako prdel na hrnec. Příběh funguje (jak sociální traumata, tak i loupež) a hudba funguje. Důležité je však podotknout, že vtipu tu není tolik, kolik by člověk na první pohled očekával. Když už se ale objeví, je naprosto delikátní (medvěd v lese, či trauma čtenářů Hry o trůny - budu plakat, protože jsem stejně klamán, jako vězni / kluky z federálního na mou duši nenávidím). Z menšího množství humoru také pramení to, že film občas nemá takový tah, jak bych si představoval, ale jako nejlepší čtyřhvězdičkovou jízdu letošního roku ho nemám problém akceptovat. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo 35 dnů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama