Reklama

Reklama

Atlanta - Season 4

(série)
Trailer
USA, 2022, 5 h 8 min (Minutáž: 26–37 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer

Recenze (6)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli je nějaký seriál u kterého mě mrzí, že u nás nemá v podstatě žádnou diváckou základnu, reklamu a nikdo o něm necekne ani slovo, tak je to Atlanta. Unikátní koncept dotažený téměř k dokonalosti a Češi stále koukají na marvelovky a Ulice. ()

Arcadan 

všechny recenze uživatele

Život jako sen. Sen jako způsob sebepoznání. Zmatení z toho, co se děje na obrazovce, jako metoda k přijmutí absurdity života. Neskutečný čtyři série televize, jaká tu nikdy předtím nebyla a pravděpodobně tu velmi dlouho nebude ani potom. Atlanta bude navždy v mém srdci, nemůžu si pomoct a nebýt tu nefalšovaně dojatý jako malý kluk. Společně s finálem Saula mám trochu strach, že už se u seriálu nikdy nedotknu tak silných emocí jako v případě těchto dvou tak odlišných eposů. 2022 byl rok vrcholné quality TV, která dává zápřah na city mocnější než většina letošních filmů. A přitom je to furt tak chytrý a nesentimentální. Kdo si v tom ale tu svou blízkost najde, bude podobnou hledat jen těžko. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ze všech čtyř sérií je ta poslední nejslabší, ovšem nijak výrazně a stále dokáže nabídnout epizody a momenty na hranici geniality, které si divák bude rád připomínat. Ona vůbec Atlanta je jedna z mála seriálů, která má potenciál opakovaného shlédnutí, což se zase nestává tak často i u mnohem výraznější (větších, viditelnějších) značek...80% ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti prakticky bezchybné a mnohovrstvé třetí sérii je tohle přece jen trochu přímočařejší, ploché a proto o něco méně zajímavější. Ale pořád je to velmi velmi velmi velmi vysoký standard, příjemně to plyne, bitka s divočákem je epická a závěr poslední epizody - myslím tím úplný závěr - je naprostý masterpiece. Inception vibes. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama