Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (208)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Pomerančovou marmeládu milující méďa je pořád stejně líbezný, postavu ústředního zločince převzal okouzlující a charismatický Hugh Grant (to jméno jsem mu zkomolila asi třikrát, než jsem to napsala správně) a díky obojímu se mi druhý díl líbil o fous víc než první. Jen je mi záhadou, jak to, že všichni kriminálníci uměli v kuchyni vytvořit jen nějaký dezert či sladké jídlo. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Sice tomu oproti minule chyběla má oblíbená australská MILFka, kteroužto navíc v roli hlavní padouchyně nahradil neoblíbený odporný modrooký slizoň, v sále potom naopak přebývalo mnoho oječených a do sedaček kopajících příslušníků cílové skupiny (jít na to do kina den před tím Štedrým byl opravdu blbej nápad), nicméně méďa byl opět stlašně loztomilý a vůbec to bylo vkusně zábavné cca jako minule (jasně, kvůli fakanstvu musely být přítomny i nějaké mírně pitomoučké medvědí gagy, ale s tím je holt třeba počítat), takže opět za pět a mé infantilní já mi snad dá zase na chvíli pokoj. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Prvního Paddingtona mám čerstvě v paměti, viděl jsem ho včera, takže srovnání se samozřejmě nevyhnu. Toho co se mi líbilo, totiž ta bezelstná hravost, je v pokračování méně. Ale nijak to nevadí, protože děj je tentokrát nápaditější a dobrodružnější, ale především...podařilo se dodat správného padoucha s tváří Hugha Granta. Padouši mu evidentně od té doby přirostli k srdci, protože jejich sbírku úspěšně rozšiřuje. Nic proti Kidmance, herečka je to jistě dobrá, ale v jedničce byla její postava jen plochá karikatura s přízemním motivem. Abychom jí ale nekřivdili...samozřejmě to jde na vrub scénáře. Grantovi to naopak parádně sedlo, jeho postava byla skvěle napsaná i pojatá a bylo radost ho sledovat. Paddington 2 disponuje i spoustou dalších zajímavých hereckých jmen, takže v tomto ohledu je rozhodně na koho se koukat (uváděný rozpočet 40 mil. USD se zdá být vzhledem k obsazení, ale především velmi slušné výpravě neuvěřitelný). Za mě se tak pokračování dobrodružství medvěda v Londýně povedlo oproti jedničce o dost lépe. Typický rodinný biják v tom starém poctivém duchu, jakých se už moc nedělá. Decentní humor a akce dávkované tak, aby malé diváky rozdováděly tak akorát a současně laskavost a emoce v míře, která je přiměje se zase zklidnit. Věřím, že z kina odcházeli rodiče spokojeni snad jen o malinko méně, než jejich potomečci. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Podobne ako v prvom filme pred tromi rokmi, aj teraz sa režisér Paul King zhostil svojej úlohy dobre a vytvoril slušnú rozprávku pre deti. Využíval animáciu a prechody medzi ňou a reálnym svetom ( ak pripustím, že medvedík je reálny ) sú pekné a vkusné. Jednoduchý príbeh je ozaj určený predovšetkým deťom, ale myslím, že ani dospelým neublíži. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mne osobne sa to páčilo ešte o malý kúsok viac ako jednotka. Samozrejme, je dôležité aby divák k Paddingtonovi a celému jeho príbehu pristupoval s detskými očami. V tom prípade tá uletenosť kedy si medvedík normálne kráča po Londýne, dokonca ho odsúdia a pošlú do väzenia kde väzňom vyperie prádlo a urobí z neho ružové... to všetko vtedy dostane svoj zmysel a dokáže človeka pobaviť a hlavne príjemne naladiť. Nadpriemer. 75/100 ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v těchto datech: 28. 6. 2017, 17. říjen 2016 až leden 2017, 2. až 7.duben 2017, 12. červen 2017, a od 22. do 27. června 2017 v Anglii a Irsku. (Varan)
  • Podobne ako vo filme Paddington (2014) aj tu je na konci titulkov veta: Počas natáčania nebolo ublížené žiadnemu medveďovi. (megajalec)
  • Z prezlečení, ktoré nosí vo filme Hugh Grant, bol jeho najobľúbenejší ten mníšky. (megajalec)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama