Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelné, přesto velmi vtipné a zábavné. Určitě to bude také tím, že je celý film postaven na velmi zajímavé hlavní myšlence a herecké výkony obou hlavních postav (Rob Schneider a Rachel McAdams) ji ještě vyšperkovaly. Na intelektuální scény zde určitě nenarazíte, zato ten běžný humor a vtip, vycházející z našich každodenních životů, zde přímo čiší (legendární hlášky, skvělé scény - polštářová bitva jednoznačně válí)! Rozhodně skvělý film na pobavení, relaxaci, oddech. Také názorná ukázka toho, jak nám ty holky dnes a denně motají hlavu (to vše podtrženo místy velmi trefnou hudbou - viz. Hilary Duff...). No, i když jsem chtěl původně zvolit o něco nižší hodnocení, vzhledem k velmi nízkým procentům jsem se rozhodl pro maximum. Nechápu lidi, kteří se rozhodnou pro tento film, vědí předem, do čeho jdou a po zhlédnutí pak do nebe vyvolávají jeho kýčovitost. Přesně jak tady někdo psal: „Kdo řekne, že se u toho filmu ani jednou nezasmál, je pokrytec a nemluví pravdu“. Ono je to totiž tak šíleně praštěné, že se tomu ani nic jiného než smát nejde. :) PS: Rachel McAdams je kouzelná! :)) ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Po příšerném začátku přichází příjemné potěšení. Tenhle tématický provar totiž není tak špatný jak mohl vzhledem ke svému tématu být. Věřte, že Žába k zulíbání je asi taková jako obrázky z filmu. Pokud někoho pobaví Rob Schneider, který se snaží imitovat - spíše než ženu - homosexualitu ve filmovém - komediálním - slova smyslu, určitě by si neměl nechat tenhle snímek ujít. Pokud si však představujete slovo humor trochu jinak, nebudete zrovna na tom šťastném břehu. Samotný "nápad" není špatný, už několikrát jsme se stali svědky faktu, že na podobné téma může vzniknou povedený film, jenže tenhle snímek nemá nic, co by jej mohlo ke kvalitě dokopat. Scénář je bezradný, neustále se motá kolem téhož tématu - pitvoření roztažené na 101 minut - a chybí mu pořádná dávka drzosti. Též mu schází herecká opora. Schneider je sice relativně dobrý a v rámci role nejspíš odvádí maximum, jenže hned druhá hlavní herečka - Anna Faris - je až neskutečně křečovitá a předvádí téměř totožné výrazy jako v sérii Scary Movie. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úplne dokonalá uletená komédia. Rob Schneider je úplne dokonalý, podal vážne luxusný výkon. Vážne, podľa mňa jedna z najlepších komédií vôbec. Rob Schneider je úplne dokonalý vo všetkých filmoch. A tento patrí medzi jeho najlepšie. Bolo to super, smial som sa od začiatku do konca. Najlepšie scénky boli v bare s barmanom. Proste tento film má v sebe práve to, čo by komédie a filmy pre mládež mali mať. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Ikdyž se jedná o úplně totální kravinu, tak je to přesně ta kravina, která mě baví. Prostě dementní komedie, u které nemusíte ani trochu přemýšlet a můžete si vklidu nechat vymejt mozek... Viděla jsem to kdysi kdysi a stále si to pořád pamatuji, jak kdyby to bylo včera. Rob Schneider je zde opravdu skvělý. Bohužel nemůžu dát plný počet hvězd, jelikož je to opravdu ptákovina se špatným scénářem i s na hlavu námětem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)
  • Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu so ženskou časťou hereckého obsadenia absolvovali výcvikový kurz pre roztlieskavačky. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama