Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako povedal Morgan Freeman v Bruce Almighty, bol si zrodený k tomu, aby si bavil ľudí. Tak isto bolo k tomu zrodených pár slušných komediantov, ktorí sa ochotne dali na herectvo. Či už ten Jim Carrey, alebo Adam Sandler, Sacha Baron Cohen, tak isto aj zviera, alias gigolo, alias ženská, či mrkva. Takí ľudia to majú darom. A samozrejme, nie sú to len muži. Ale to si už každý domyslí sám. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že někdy se těm Američanům může povést velmi dobrá komedie a to i bez miliónů sprostých slov, oplzlých narážek a hospodských kydů. Taky by mě zajímalo, kde jenom berou všechny ty modelky, které jsou v běžném životě jen těžko k potkání, takových bych si všiml... Adam Sandler jako totální vyhulenec byl naprosto geniální. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Ano, zní to šíleně, a ono to šílené je, ale s Robem Schneiderem ani nic jiného spojovat nelze. A upřímně kolikrát rád vypnu mozek a pobavím se. A on (ač samozřejmě místy) pobavil. Nejatraktivnější děvče na škole se totiž jednoho rána probudí v těle třicetiletého nablblého chlapa, což se podepíše na řadě jejích plánů (soutěž roztleskávaček, vztah s klukem, blížící se ples). Holt se starobylými náušnicemi není radno si zahrávat a když si každý nasadí jednu… Komedií o tom, jak si žena a muž vymění role/těla, bylo už hodně. Další tak v pohodě snesu, jen škoda, že osudy studentky tvůrci ignorují (tehdy ji hrála takřka neznámá Rachel McAdams) a soustředí se jen na zlodějíčka Schneidera. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla na tomhle filmu v kině, byli tam kromě mě, mojeho bráchy a dvou kamarádek jen asi 3 lidi, což mě celkem znepokjovalo, ale naštěstí jsem zklamaná nebyla.... Začátek sice moc slibně nevypadal, ale s příchodem Roba se to pořádně rozjelo a já rozhodně nelitovala, že jsem na film šla... Není to žádný zázrak, ale pohodová komedie, která jednoduše pobaví. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)
  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)

Reklama

Reklama