Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julian Rome (James Spader), lehce zneuznávaný expert na mimozemské civilizace a nevysvětlitelné jevy, je povolán do srdce Antarktidy. Přísně tajný tým výzkumníků tu hluboko pod ledem narazil na neznámý mimozemský objekt, a Rome má pomoci plavidlo identifikovat. Od prvního kroku ho pronásleduje nedůvěra a překážky ze strany úřadů, on nicméně postupně spěje k nezvratitelnému objevu. Proběhla lidská evoluce opravdu bez cizího přičinění? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

mandlova 

všechny recenze uživatele

usnula jsem po první 3/4hodině a odmítala se už probudit...hovadina na entou! Když jsem začala komentovat film po prvních ani ne 5minutách snažil se mne prvně přítel umlčet, po čtvrt hodině se ke mě přidal. Genetická laboratoř na Antarktidě? To ho dostalo :-D Takže asi jen zaa to, že jsme se nasmáli - 2* ()

Quipido 

všechny recenze uživatele

No, je jasné, že to "béčko" je, ale přesto stojí za shlédnutí. Je alespoň lehce inovativní, vlastně nejvíce překvapuje tím, že nesleduje zaběhnutou vyšlapanou cestičku podobných filmů (tj. postupné vyvražďování všech členů týmu apod.) Jo a dodatek pro ty co film již shlédli: v komentářích několik lidí vyjadřuje podiv nad názvem filmu - ten se odvozuje od přezdívky, kterou měl hlavní hrdina v době, kdy pracoval v projektu SETI, protože "lovil mimozemšťany", hledal signály z vesmíru. I tak ale uznávám, že je název trochu zavádějící. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// James Spader v hlavní roli, překvapivý děj, hustá atmosféra, ke konci vizuální efekty -tváří se jako béčko a je to béčko/// Hmm, tak to je docela husté. Čekal jsem úplně něco jiného. Nenudil jsem se ani v úvodu prvních 40 min a druhá část filmu byla ještě hustější. Samozřejmě k dokonalosti něco chybý, ale trošku mě tak napadá, žeby to mohl být slušný základ pro další sci-fi seriál, když se ho dočkáme budu rád./// Celkem 74%/// ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

"Hej, hoši, včera jsem viděl supr biják. Jmenoval se Vetřelec. Znáte to?" -"Ne, Rone, povídej nám o tom". -"No to je prostě taková ultrazabijácká příšera s protáhlym ksichtem a dlouhym vocasem." - "No wow!" - "No a tak mě napadlo, že bysme ho mohli skřížit s Predátorem a..." - "Počkej, kdo je Predátor?" - "No to je další ultrazabijácká příšera, s cool tykadýlkama u huby, nemytejma dredama a s tělem namakanym z posilovny." - "Ahá." - "No a tak mě napadlo, že bysme je skřížili, uložili do tajemný schránky, která vysílá tajemnej kód. Pak by tu schránku někdo našel, otevřel, a zkáza lidstva by byla dokonaná!" - "No a máš na to prachy?" - "No moc šlupek nemám, ale stejně bude ten příšerák v záběru 7 sekund a pak ho rozstřílíme na kusy, ha, to bude prča, takže víc peněz stejně nepotřebujem." - "Tak jo, ale kdo vyluští ten kód?" - "No co třeba James Spader, ten přece umí luštit tyhle vesmírný křížovky!" - "Tak jo, to je supr nápad!." - "No a nakonec mam schovanou supertrikovou scénu, bude to vypadat jako polární záře, a nikdo v ní nebude moct chodit! Jenom James samozřejmě, on bude takovej inteligentní nadčlověk." - "Tý voe, to je geniální! A jak to chceš nazvat?" - "Hoši, vidím to napsaný zlatým písmem na Hollywoodskejch koberečcích: Lovec vetřelců." - "To je hůstý! ... No ale počkej, dyť jsi říkal, že bude jen jeden!" - "No to jo, ale to nikdo neví." - "No a jak toho vetřelce bude lovit?" - "Nebude ho lovit." - "Tak proč se to jmenuje Lovec vetřelců?" - "Protože až tenhle název každej uvidí, požene se na to do kina jako divej!" - "No když myslíš." - "Jasně, hele, zavolej Jamesovi, že má roli. Jdem točit. Máme na to 2 dny i s postprodukcí, tak se hejbejte!" ........ ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, lehce nadprůměrné scífko, vykazující známky béčkovosti několika dialogy a scénami. Zamrzí klasicky zdlouhavé počáteční pochybování o mimozemském organismu, takže první polovina filmu by mohla někoho nudit. "Mimouš" by také snesl méně všední vzhled, už mě štvě, jak vypadají všude stejně - oči, tvar hlavy, sliz - jako přes kopírák. Napraví to velmi pěkné efekty ke konci (uvadání kukuřice, loď, nukleární výbuch). Název trochu mate, žádnou akci ve stylu Vetřelce v něm nehledejte, a proto Alien Huntera doporučuji raději jen příznivcům žánru. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Úvodná scéna, odohrávajúca sa v roku 1947, bola dotočená 6 mesiacov po skončení hlavného natáčania. (beso74)
  • Čierno-biely filmový materiál, na ktorom bol Julian Rome (James Spader), je prevzatý z filmu Věc (1951). Tá istá filmová sekvencia bola použitá aj v jeho rovnomennom remaku Věc (1982), v ktorom ju v zničenom nórskom výskumnom tábore našiel R.J. MacReady (Kurt Russell). (beso74)

Reklama

Reklama