Reklama

Reklama

Extralarge 4: Jo-Jo

(TV film)
  • USA Detective Extralarge: Yo-Yo (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bud Spencer, súkromný detektív mimoriadnych rozmerov, sa pri riešení kriminálnych prípadov nebojí ničoho a nikoho. XXL detektív prichádza, zločinci, traste sa! (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tento díl se může klidně postavit po bok Rizzovi, dokonce zde není ani otravný spratek, Jo-Jo je více než snesitelný. I v akčnosti se vymyká, tedy rozhodně z celého seriálu. Dokonce se dostavil i tolik kýžený humor. A narážky na drsného Harryho také nejsou k zahození, Eastwood by se divil, jak lze být drsný. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No asi můj nejoblíbenější díl, ale víc jak průměr tomu rozhodně nedám, ten malej prcek je šílenej, hlavně jak zmlátí toho jednoho chlapa a pak si dovoluje na další, ale tenhle díl je asi jedinej kde jsem se opravdu zaasmál a necítil trapnost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak si můžeme odškrtnout další díl této série. A jestli šlo o nějakou závratnou pecku? Ani omylem. Opět tu na nás čeká další dávka pokleslé zábavy, která nám ovšem nabídne tu a tam nějakou tu úsměvnou scénu či hlášku. Kromě jiného se dočkáme i honičky motorových člunů, několika pěstních soubojů a jak jinak dementního (hodně přehnaného) konce. Ten malý Jo-Jo mi zas až tolik nevadil (když nepočítám ten jeho fight), ale konečně se trochu odvázala i ta nadržená bytná – takže průměr zůstal zachován. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Po Extralarge 1 je toto druhy najlepsi Extralarge. Fackovacky tu su, a aj akasi pofiderna zapletka, takze ako megafunda Spencera musim dat aspon ten priemer, pochopte! 55 % ()

Gixian odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud se tam jen šoural Spencer, a vypadal že při jakémkoliv rychlejším pohybu ho klepne pepka, jsem to snášel. Když vedly ty svoje dialogy na úrovni mateřské školky zatnul jsem zuby a držel. Ale kurva když to desetikilové děcko zmlátilo toho gangstera, tak už jsem to nedal. ODPAD! ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Je velice zvláštní, že Enzo G.Castellari natočil první díl výborně a trochu i komediálně.Další dva díly byly drsné a nudné.Ovšem u čtvrtého dílu se to povedlo skoro stejně jako u prvního.45%. ()

gggggg 

všechny recenze uživatele

Tentokrát slabý diel. Blbý scenár, slabý humor, akcie bolo málo a navyše niektoré pästné súboje boli smiešne. Potešil aspoň slušný dejový zvrat pri konci. ()

Reklama

Reklama