Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (344)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuba Štáfek dokazuje, že i navzdory svému domovskému projektu platí za výtečného komika, slušného herce - Ačkoli střihnout si takového rozkošně vygumovaného suvenýra musela být radost.. - ba dokonce vůbec ne špatného tvůrce.. Má sice opět o Kolečko víc, nicméně tomu to tentokrát zase jednou jede jako po mokrý trávě při špatným obutí.. Na dobře zvoleném půdorysu mikrokomedie rozehrávají pánové výtečné bago, při němž se vtipně trefují do jedné fotbalové osobnosti za druhou jako svýho času Roberto Carlos do zdi.. Vulgarity (v)hodně za pulicí čarou tentokrát celému projektu přesně pasují.. Účast několika fotbalových hvězd potěší i z toho důvodu, že naznačuje, jak si ze sebe kluci zvládají dělat legraci, což jim budiž přičteno ke cti.. Vysokou kvalitu, jakkoli některé epizody platí za vyloženou holomajznu, dokládá pak především reakce mistra Limberského..;) ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Trefně nekorektní eskapady Juliuse Lavického jsou pro fajnšmejkry pohybující se kolem fotbalu balzámek na pocuchané nervy ze shlédnutí špatného zápasu a důvodem se popadat za břicho. Vyšehrad si dělá prdel z naprosto všeho, co v českém fotbale zapáchá a drze si bere na paškál i konkrétní fotbalisty. První dva díly jsou ryzí zlato, poté už dochází jak stopáž i už u časově dost krátkého počinu, tak i trochu esenciální vtip. Chtělo by to více dávek od Romči, aby vydržel s dechem. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Za Vyšehrad jsem kdysi hrával (starší žáci, dorost) a už tenkrát řada spoluhráčů „lila první ligu“, takže Lavi by mezi nás dobře zapadnul. Tím se samozřejmě nechci nijak dotknout současných hráčů a klubu, jelikož tam už nikoho neznám, jen tím prostě potvrzuji, že celá řada „nadějných lvíčat co už od mala kopala do míče“ skutečně ještě v rané fázi kariéry pozná „co je to výčep“ a následně jde „vše do…“. Samotný formát projektu je myslím vhodně zvolený. Nízká stopáž usnadňuje autorům práci, kdy se mohou soustředit na jednoduché a trefné „frky“. Přeci jen si nemyslím, že by reálně měli ambice na nějaký propracovanější příběh a děj. Uvidíme, zda se po pár dalších dílech nestane seriál vyčpělým, aktuálně nicméně spustil vcelku slušnou vlnu ohlasu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriály bohužel moc nesleduji. Rád bych se na ně podíval, ale z časového hlediska a mé celkové zaneprázdněnosti (práce, psaní recenzí…) to prostě nejde. I proto jsem byl rád, když jsem byl upozorněn na tento miniseriál, jehož epizody nejsou vůbec dlouhé a není jich moc. Ač Baníkovec rád jsem se mrkl na sparťanskou dylinu Laviho, který je typickým příkladem dnešních hráčů (a nejen těch sparťanských). Fotbalový talent vyměnil za gel na vlasy, děvky, chlast a prcání…Což o to i já mám rád výčep a pěkné baby… Štáfek a Prachař si dokázali udělat prdel z několika známých kauz našich rádoby čutalistů i lidí pohybujících se v českém rádoby fotbale a já se mnohdy opravdu nasmál. Mrzí mě však, že kvalita jednotlivých epizod byla opravdu různorodá a většina dílů byla dost průměrná. Vulgarismy a neustálé prcání nebo kecy o sexu totiž po čase omrzí a navíc odešel Prachař, což bylo citelně znát… ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“JSEM LAVI, NE ŽÁDNEJ NÝMAND!...“ /// Lavi, ten, co dal kurvám a chlastu přednost před fotbalem… Super nápad, kterej dokáže svým buranstvím potěšit všechny fotbalový fandy. Formát byl naplněn, potěší štěky pravejch sportovců (no tak dobře, fotbalistů…), kteří si udělaj prdel sami ze sebe. Problém je, postupně začnete vočekávat víc a víc fórů, ale voni nepřicházej. Přesto jsem se bavil a těch 10 partů bylo tak akorát. Je třeba to brát s nadhledem. Tak jako fotbal... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se hrát fotbal (Za Barcu? Ty vole… tu prcám!). 2.) Nemůžu hrát za něco, co nedokážu vyslovit. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • V tomto díle se objeví dva bývalí čeští fotbalisté Jan Rajnoch a Radek Sňozík. Oba v době uvedení epizody působili v amatérském fotbalovém klubu Real Top Praha, ve kterém v té době také hráli osobnosti z kulturního a sportovního prostředí včetně představitele Laviho (Jakub Štáfek). (Wh1t3W0lf)
  • Původně byl scénář psán pro Bohemku. Lavického (Jakub Štáfek) měli vyhodit ze Sparty a on měl přestoupit do Bohemky, kdy majitele klubu měl hrát Ivan Trojan. (MessiM)
  • Jméno hlavní postavy Julius Lavický (Jakub Štáfek) bylo tvůrci seriálu vybráno velmi pečlivě. Křestní jméno Julius autoři seriálu zvolili kvůli noblesnosti, která k často povrchnímu chování Laviho působí jako protiklad. Tvůrci rovněž věděli, že si současní fotbalisté rádi svá příjmení zkracují a proto za příjmení vybrali Lavický, jež umožnilo údernou zkráceninu „Lavi“. Navíc příjmení nabízelo i přezdívku „Lavina“. (Šéfik)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama