Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

tom88 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z typických amerických komédií. Nemyslím, že je nejak moc podpriemerná, skôr len priemerná. Je to milá zábava, ktorá možno každého nemusí baviť, ale pre mnohých je dobrá. Vtipkára Ashtona mám rád, takže mi tu vôbec nevadil a Brittany tiež ušla. Dej je možno trochu stereotypný a naivný, ale na večerné pobavenie úplne stačí. 55%. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Ak by som toto mal pozerať s priateľkou tak by sme sa asi pohádali. Inak herecké dvojica sympatická ,ale to určite nestačí nato aby film uspokojil a splnil moje požiadavky. Bola tu snaha o vtipné dialógy a scény ,ale jediný kto sa na nich zasmial boli herci vo filme u mňa vládlo počas týchto scén trápne ticho. Filmu dávam 30%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +moc pěkně se na to kouká, dobře se to poslouchá a občas se u toho zasmějete -možná trošku slabší herecké obsazení, u Asthona jsem stále na pochybách kam ho zařadit (borec nebo looser?)/// Nebudu skrývat že jsem od filmu moc nečekal, ale nakonec mě docela pobavil. Oba herci se mi líbili, jen příběh mi příjde trošku jednoduší. Hudba mohla být klidně výraznější. Film je pěkně ztřeštěnej, ale naštěstí není trapnej. Pobavil jsem se./// Celkem 70%/// ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi vůbec nesednul. Možná, že by byl lepší, kdyby hlavní roli svěřili někomu výraznějšímu a talentovanějšímu než je hrozný Ashton Kutcher a kdyby jeho postava nebyla typický "tupý Američan"... ale to pochybuju. Tohle téma by zřejmě bylo skvělé v rukou lepšího scénáristy a režiséra. Líbánky mě vyloženě zklamaly. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal průser, a nakonec to dokoukal do konce. Film utekl rychle, což je jasný důkaz jeho zábavnosti, pokud můžu mluvit za sebe. A byli chvíle a nebylo jich málo kdy jsem se hlasitě od srdce zasmál. Dvě věci: možná mě film tak bavil kvuli Brittany Murphy která film v podstatě spolu s Kutcherem celý drží, a za další pokud chcete vypnout mozek a jen se bavit tak Líbánky jsou to pravé. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Před natáčením scény, kde zapadne auto do sněhu, se Brittany Murphy a Ashton Kutcher pohádali, což jim pomohlo, aby při této scéně nedostali záchvat smíchu. (HappySmile)
  • Scéna, kdy Tom (Ashton Kutcher) dostal ránu popelníkem, byla původně jen nehodou. Jako nový nápad byla však ve filmu nakonec ponechána. Kutcher se ze zranění zotavoval týden. (ivishka)

Reklama

Reklama