Reklama

Reklama

Channel Zero

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2018), 17 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Nick Antosca

Kamera:

Isaac Bauman

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Paul Schneider, Fiona Shaw, Luisa D'Oliveira, Natalie Brown, Shaun Benson, Kristen Harris, Bronagh Waugh, Jacqueline Calkin, Tristan Carlucci, Amy Forsyth (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roku 1988 zomrelo v mestečku Iron Hill päť malých detí. Práve v tom období sa v TV objavil strašidelný seriál pre deti, Candle Cove. Telá detí sa nájdu, avšak paralelne s ich nájdením sa prestane seriál vysielať. Po takmer tridsiatich rokoch sa Mike (Paul Schneider) vyberie do Iron Hill, aby objasnil zmiznutie svojho brata i ostatných detí a zároveň aby zistil spojitosť s televíznym seriálom. Mike však nie je jediným, ktorá sa do mestečka vracia. Na obrazovkách sa totiž opäť objavuje záhadný seriál, čo neveští nič dobré. (Marceloo)

(více)

Recenze uživatele MadyDollar k tomuto seriálu (3)

Channel Zero (2016) 

Jestli můžu doporučit, nezačínal bych první sérií. Mě akorát na nějakou chvíli odradila, protože se - myslím - fakt nepovedla, nebyla poutavá ani ničím zajímavá. Série na sebe nenavazují, takže není vůbec ke škodě to zkouknu odzadu. Pro mě je topka 2. série ()

No-End House (2017) (S02) 

Zacatek byl uplne perfektni, po prvni serii jsem byl hodne na vazkach, jestli pokracovat, protoze to byla fakt patlanina. Tady me to chytlo hned od prvni sceny. koncem 4. dilu a 5. jsem si rikal, ze to zase upada, ale finale se zase vydarilo na vybornou. Vsechno, od hereckych vykonu az po kulisy, tak jak melo byt a dotvarelo to perfektne celej pribeh. Ty postavy se nevyvijely uplne jak jsem si predstavoval, ale slo to taky dobrym smerem. Jestli nekdo zacina s Channel Zero, urcite doporucuju preskocit prvni serii a zacit druhou. :D ()

Butcher's Block (2018) (S03) 

Začíná to moc pěkně. Možná až jako nadprůměrnej slasher. Jenže pak to začne jít z kopce. Přijšlo mi, že tvůrci měli nápad, ale nedokázali k tomu udělat rozsáhlejší příběh. Celou sérii se omílá jendna a ta samá věc, děj se nijak nevyvíjí, hlavní hrdinka nemá žádnej větší charakter, dost nezajímavá postava. Nicméně zpracovaná je ta série hezky, na některý scény mě fakt bavilo moc se dívat. Dá se přežít, ale po předchozím No-End Housu je to hodně slabší záležitost. ()

Reklama

Reklama