Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina troch mladíkov plných sily a smädu po ženských telách sa preháňa na motorkách krajinou. Znásilňujú ženy, páchajú výtržnosti a utekajú polícii. Zbitá a znásilnená žena doktora - veterinára, v manželovi prebudí túžbu po vendete! Začína sa štvanica veterinár verzus zločinci. (brutale)

Recenze (11)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trojice otravných vyvrhelských pseudo-motorkářů, primitivní flirty a hrdina věrný veterinář, znásilněná sexy manželka ("za týden se z toho oklepe, nic na co by nebyla ženská stavěná"), spanilá cajunská čarodějka Haji, vtipně vypjatá suck-it! scéna jedu chřestýše a vražedný hon kamenitou pouštní krajinou. Směrem k finále ztrácí dech a hraničí až s nudou, Meyera stále ještě brzdí uprděný puritánský Hays Code a nemůže ty kozy náležitě vyvalit, přesto vidím náběh na Faster Pussycat a značka 1960’s drive-in ideál. Zajímavost, film je částečnou inspirací pro Zombieho "Thunder Kiss '65" ♪♫ ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Trochu surová dráma o znásilňovaní,vraždách a pomste.A nie je až taká výstredná ako ďalšie filmy od Russa Meyera.Film je robený osobitným štýlom,ktorým bol Russ Meyer známy.Dej je dosť jednoduchý,gang,ktorý sa skladá z troch motorkárov,ktorý znásilňujú ženy,občas aj niekoho zamordujú.Ale keď znásilnia ženu veterinára,ten sa rozhodne pomstiť.Ženy ktoré hrajú vo filmoch tohoto režiséra nemusia mať ani nijaký zvlášť herecký talent,ale musia byť urastené s veľkými prsiami a musia vedieť poriadne vrtieť zadkom.Není to iné ani v tomto filme.Celý film sa odohráva v púštnej oblasti.Tento film bol vlastne predzvesťou následujúceho filmu Faster,Pussycat!Kill!Kill!,kde už neboli gangstry,ale gangsterky,akože ináč,samozrejme tiež s veľkými nárazníkmi. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Russ Meyer je mne teda neznamy rejza, a docital som sa , ze bol milovnikom zien a miloval kozy a prdelky. Teda u koz sa nejednalo o faunu, pochopitelne. Je to len typicky sedivy, sivy, nudny a hodne priemerny film o pomste a stvanici, do toho nejake motorky a obcas zabery na krajinu. Nuda a sed, film vo svete nic neznamenal a je pravom zabudnuty a zapraseny. 35 % ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jak už napsal Bláža typický Russ Meyer proslulý milovník žen a především obřích ňader které vystavovali jeho herečky vždy s takovou chutí na filmovém plátně a nejen tam ! Viz např. filmy (Lorna, Mudhoney). Motor-psycho je typický akční sexploitation (rychlokvaška), určený především pro rychlou spotřebu v různých auto-kinech nebo na soukromých večírcích. Trochu mi připadal i jako taková primitivní odnož (předchůdce) "road-movies" filmů 60. let ale i začátku pozdější exploitation/bikerské vlny (68-69). Film je o mladé bikerské bandě všelijakých násilníků a kriminálníků která se dopouští, nejraději vždy za zvuků svých řvoucích motorů na svých kárách sexuálních a násilnických výstřelků. Jejich vůdcem při těchto zvrhlých hrách byl chorý veterán z Vietnamské války. Posléze po natočení tohoto snímku se R. Meyer specializuje na lehký pornografický žánr, v němž obvykle velice plytký děj chabě spojuje scény plné sexu a násilí viz. např. Faster,Pussycat ! Kill! Kill! a třeba Vixen. Řekl bych že v šedesátých letech je tento tvůrce málo úspěšný a jeho snímky vzbuzují opravdu jen málo pozornosti, zatímco v sedmdesátých a v osmdesátých letech si získává postupně stále větší a větší publikum, protože se svým vyhraněným stylem zásadně liší od svých kolegů... ()

Bláža 

všechny recenze uživatele

Typický Russ Meyer - přes hrudník velmi vyvinuté slečny a trocha bezúčelného násilí. Tři "motorkáři" bezdůvodně přepadnou a znásilní dívku, v čemž pak pokračují ještě několikrát, situace se vyhrotí, sami mezi sebou se nepohodnou, načež největší "Motorpyscho" dokonce zastřelí svého komplice. Film v podstatě nemá ani pořádný příběh - jen série událostí (ve kterých vždy figuruje prsatá dívka a násilí), herecké výkony příšerné (dokonce tu vystupuje sám Russ Meyer) a velmi návyková infantilní muzika. Ale přesto všechno jde o zábavnou podívanou. S filmu je jasně cítit chuť točit filmy, to nadšení by se dalo krájet. Zkrátka podobný případ jako Ed Wood. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama