Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Kult. Ozzy, Berry, Frank a hlavně Derek – tohle je čtveřice lovců vetřelců, ze které by si měl vzít příklad agent Fox Mulder. Tihle hoši se totiž s emzáky nemazlí a nemiliskují. Na své misi jdou až do takových krajností, že se neštítí použít mučení na vesmírné labužníky či pozřít mimozemšťanovy zvratky. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Bad Taste - Vesmírní kanibalové - První film Petera Jacksona. Teď přesně nevím jestli jsem tenhle film viděl jako první ještě před filmem Braindead, teď se mi to plete a nejsem si úplně jistej. Tohle jsem tenkrát viděl ještě jako dítě z VHSky z videopůjčovny a tenkrát jsem na to čuměl co je tohle za ujeťárnu? :D Magořina a hrozná prdel :D No ty masky kanibalů jsou jako dobře udělaný, ale je to hrozně poznat jak jsou umělý a gumový :D Ale gore efekty vypadaj dobře. Český dabing je prdel a ty herci co hrajou ty kanibaly taky, to jsou úplný mentálové :D Režisér Peter Jackosn ve dvojroli Dereka a kanibala Roberta je dobrej dement :D Scény s jeho rozmlácenym mozkem je strašná píčovina :D Ale jako bavil jsem se dobře celou dobu, spousta krve, vnitřností a gumy :D Na to že je to první film Jacksona, tak supr. To by tenkrát nikdo do něj neřekl že natočí sérii Pána prstenů. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Peter Jackson .. Don't you forget, we're only authorised to use violence... when there's a threat to the planet Earth. ___ Jacksonovo domácí video. Latex, barvivo, zapadlá vesnice, černý humor a neuvěřitelný tvůrčí zápal, kdy sám Jackson hraje, točí, režíruje, stříhá, blázní, užívá si. Přesto mám radši jeho pozdější tvorbu neb tyto žánrové libůstky nejsou zrovna chodem, který předně vyhledávám. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně úžasné, brutální a komické. Peter Jackson přes silné finanční problémy dokázal natočit snímek, který oněch nedostatků využívá ve svůj prospěch. Je těžké říci, co z toho filmu si člověk zaryje Derekovou motorovkou hlouběji do paměti, neboť oněch nezapomenutelných momentů je tam nespočet. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Já vím, že všichni jen pějete ódy na Bad Taste a na Braindead, ale já nemůžu říct nic jiného, než "strašná nuda". Film je sice napěchovaný stále se opakujícími záběry krve stříkající někomu do ksichtu (ze začátku to byla ještě sranda, ale ke konci už to vyznívalo fakt trapně a nudně), vytékajícími mozky a různými podobnými nechutnostmi, ale ten děj mezi nimi vás prostě příšerně uspává. Příběh je sice záměrně slabý, ale je ještě daleko slabší, než by záměrně slabý příběh měl být, což jenom podporuje celkový chabý dojem z filmu. Co jen říct nakonec? Aspoň je to lepší než ještě nudnější Braindead. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Doug Wren (vůdce mimozemšťanů) zemřel během postprodukce, tudíž nemohl znovu namluvit svou postavu, a byl proto dabován jiným hercem. (HellFire)
  • Všechny zvratky byly vyrobeny smícháním jogurtů, müsli a zeleného potravinářského barviva. (ČSFD)
  • Peter Jackson natáčel o víkendech po dobu 4 let. Všichni herci byli jeho kamarádi. Film si sám financoval, pouze ke konci natáčení mu byly poskytnuty peníze od Filmové komise Nového Zélandu. K filmu nikdy neexistoval scénář, točilo se vždy podle toho, co zrovna Jacksona napadlo. (HellFire)

Reklama

Reklama