Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě Fairwater dochází k dalšímu podivnému úmrtí na srdeční selhání. Obětí je sedmatřicetiletý Chuck Hughes. Za čtyři roky již takhle zemřelo přes třicet lidí. Vše začalo po aféře s Johnym Bartlettem, který v záchvatu šílenství zastřelil dvanáct lidí. Byl popraven a odsouzena byla i Patricie Bradleyová, která ho oddaně milovala. Ta ale byla po pěti letech propuštěna a žije ve starém domě s matkou. Na pohřbu Chucka Hughese se objeví Frank Bannister, který se zabývá výzkumem psychoaktivit. Seznámí se s manželi Rayem a Lucy Lynskeyovými. Oba pozorují podivné přízraky a Frank jim nabídne svoji pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vždy si rád pozriem túto komédiu a dnes som práve na takýto štýl filmu mal chuť. Hovorím komédia preto, že horor sa tu ťažko hľadá a okrem dobre spracovaného smrtáka som nevidel, že by to malo niečo z hororu. Ale ako komédia to má vysokú úroveň a podobnosť s Ghostbusters či duchom nie je určite náhodná. Okrem svižného deja s vtipných scén , film má i vynikajúco hrajúcich hercov a to na všetkých postoch. Kladný hrdina je istý, ale tých záporných je tu oveľa viac a sú ukážkový. Čí je to po smrti bažiaci Jake Busey alebo milenka pripomínajúca Carrie a to Dee Wallace či úlisný policajt pripomínajúci Beana Jeffrey Combs. Je tu ukážková zostava , čulý ruch a celkom veselý hlaškujúci duchovia. Mam slabosť na tento film a vždy sa rád  vraciam do jeho spoločnosti. Je to za silné 4*. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Svižná duchařská komedie, která místy a zejména ke konci volně přechází do hororovější atmosféry. Film jsem viděl až v r. 2011, tudíž 15 let po natočení a i tak se mi líbil. Je málo starých filmů, na které když se poprvé podíváte s takovým odstupem, tak vás stejně osloví i v konkurenci dnešních trikových trháků. Peter Jackson ukázal smysl pro humor i vážnost příběhu, k tomu mu pomohl vždy sympatický Michael J. Fox. PŘÍZRAKY bych tedy zařadil do podobné kategorie jako např. BEETLEJUICE a stejně tak ohodnotil. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Příjemná duchařina s tradičně výborným Michaelem J. Foxem a úchylnými triky. Jackson názorně předvádí, že nápadité veletoče mezi komedií a horrorem mu nedělají žádné problémy, ačkoli jistý nádech režijní rutiny tenhle film bohužel má. Postava polorozpadlého ducha veterána /existuje termín duchodce?/ je vážně k sežrání :o). Nenáročné, pohodové, ale v Jacksonově filmografii Přízraky ničím nevynikají... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ani na druhý pokus mi to nesadlo. Taký divný mix duchárskeho hororu a komédie, ale vtipné časti ma nerozosmiali a tie strašidelné mi pripadali trápne. Triková stránka je tiež strašne nevyrovnaná. Trochu mi to pripomína Burtonove filmy, ktoré tiež príliš nemusím, ale toto ma bavilo ešte menej. Fox sa do tej úlohy vôbec nehodil. Bavili ma len cameo výstupy rôznych hviezd.  4/10. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo sa Jacksonovi nepodarilo nakrútiť nový diel eskapád kotolníka Freddyho, vrhol sa na tento komediálny horor. Je to síce už Hollywood a zďaleka to nie je taký masaker, ako to bývalo na Novom Zélande (i keď krvou sa nešetrí), no scenár je dostatočne zábavný a skvelý casting na čele s Michaelom J. Foxom a Jeffreym Combsom zaručujú, že aj keď neide o výnimočný film, ako bol napr. Braindead, stále ide o kvalitnú hororovú zábavu. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (26)

  • Během prací na filmu na Novém Zélandu se Michael J. Fox definitivně rozhodl dát přednost rodině před časově náročným natáčením filmů. Vrátil se na televizní obrazovky a příležitostně se ukázal ve filmu ve vedlejší roli. Jak se nakonec ukázalo, Přízraky se staly posledním filmem, v němž ztvárnil hlavní roli. (HellFire)

Reklama

Reklama