Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paródia na frankensteinovské príbehy. Príbeh chlapca - siroty, ktorý sa na potulkách svetom ocitá na hrade baróna Frankensteina, uprostred sveta záhadných, ale občas i trochu smiešnych strašidelných bytostí. Hoci je každá z nich celkom iná, jedno majú všetci predsa spoločné - cítia sa osamelo a zúfalo túžia po troche lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Silvermoon

Silvermoon (hodnocení, recenze)

Nádherná hororová rozprávka pod taktovkou nášho Jakubiska, úvodná pieseň od Darinky Rolincovej, dobrá zápletka, svieži humor, slišné efekty a masky...České dabingy síce hrajú prím, ale toto je jeden z tých fomov, ktorý ma v slovenčine navrch. Komu sa bude zdať film prikrátky alebo komu bude niečo chýbať, nech si pozrie seriál Teta - je to to isté, len s dlhšou metrážou. Vlastne, film je "oklieštený seriál" alebo seriál je "rozvinutý film."

Související novinky

Zemřel režisér Juraj Jakubisko

Zemřel režisér Juraj Jakubisko

25.02.2023

Československá kinematografie přišla o jedno ze svých velkých tvůrčích jmen, ve věku čtyřiaosmdesáti let totiž v pátek 24. února v Praze zemřel legendární slovenský režisér, scenárista, výtvarník a… (více)

Reklama

Reklama