Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luxusní kadeřnictví přepadnou únosci ve chvíli, kdy je tu i patoložka Malinková. Stačí se ještě spojit se Specialisty, a pak se sama ocitne v pozici rukojmí. Cílem únosců je zákaznice, po jejímž manželovi, finančním makléři, požadují výkupné. Ukazuje se však, že makléř není žádný bezúhonný finančník a že peníze nejsou jediným motivem únosců. Bude skutečná identita Malinkové a její napojení na Specialisty odhaleno? Dojde k masakru, nebo všichni vyváznou... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

j.sorensen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Snad se to ňák nezvrtne" Zvrtlo a už hodně, hodně dávno. První řady se Štáfkem, Prachařem a krásnou Kajnarovou sice taky nebyly nic moc, ale i vzhledem k mnoha zajímavým lokacím, jsem je všechny, s odstupem let, zkouknul. Ne v tv, od dob masivního nástupu reklamy na tv už vůbec nekoukám. Tyhle řady s Dejdarem a spol, jsou další dno zn@vácký tvorby a koukám spíš ze zvědavosti, co za kokotskej díl zas předvedou. "Zásah!" ()

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už dost. Tato pitomost je naprosto hloupá a nesmyslná, skoro ke každému případu se namotá někdo z těch "specialistů" a navíc je tam vždy spousta nesmyslů. Tentokrát například mají svého člověka na místě, přesně vědí co se tam děje, dvojice, která přepadla kadeřnictví o nich nemá tušení a oni nejsou schopni zasáhnout a pošlou jim tam další rukojmí, to je fakt na hlavu. Na konci, když Malina zavolá zásah, tak se policajti ze zásahovky začnou pomalu, ale velmi pomalu přibližovat a pachatele, který stojí ve dveřích nemá nikdo z policajtů na mušce, prostě nesmysl. Odpad dávám málokdy, ale toto vymýšlí asi idiot. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patoložka si jde udělat trvalou a hned je z toho případ pro Dejdarův akční tým, protože Šulovo kadeřnictví přepadnou dva sourozenci, protože chtějí výkupné za jednu zákaznici .... proč ji teda tak složitě přepadali v kadeřnictví, kde si vzali další dvě rukojmí? Kdyby na ní počkali u jejího auta, udělají lépe a tenhle díl by byl o tom jak se Specialisté nudí. Dvě hvězdy za pocit, že se tenhle seriál milimetr po milimetru zlepšuje díl o dílu. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to udělali zase, opět další epizoda spojená přímo se Špecialisty nebo někoho z jejich blízkého okolí, tentokrát s patoložkou Malinou. No při takto amatérském přepadení to myslím naši Špecialisté moc nezvládli, když vše bylo zakončeno střelbou a jednou mrtvolou. Opět jsem v úžasu, kde zase ti dva sourozenci vzali ty pistole? Podle tohoto seriálu by člověk nabyl dojmu, že je snad někde zdarma rozdávají. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama