Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 176 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (162)

dEst28 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem ještě neviděl takhle mladé kriminalist. Navíc ksichty totálně se nehodící do koncepce krimi stejně jako v mordpartě. Štáfek jako Lavi super ale tady prostě trapas. Vše bez nápadu, bez scénáře, bez atmosféry. Nuda, děs běs. Sám sobě se divím, že jsem to dokoukal... S kriminálkama se roztrhl pytel ale jen rapl a případy 1. oddělení se opravdu povedly. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zde muzu smele hodnotit uz po prvnim dile. Kvalitni kriminalka musi stat na dobre napsanem scenari a zde Specialiste totalne vyhoreli... Dopravni spicka v Praze a tramvaj se tremi soupravami veze asi jen sest cestujicich a mezi nimi dva zlodeji a policajt, ktery s jednim kriminalnikem chodil do skoly a nahodou se potkaji po 35-ti letech... Policajti maji 15 minut casu na misto, kde maji pristavit autobus, ale posily tam volat nebudou, protoze maji malo casu:-). Letecke zabery na Prahu jsou sice krasne, uz ale zacinaji nudit, nebot se objevuji v kazdem druhem filmu ci serialu, ktery se nataci v nasi metropoli. Stafek se vice hodi do role vypatlaneho fotbalisty, nez aby hral kriminalistu. Jednu hvezdicku davam za fakt, ze se v pilotnim dile porad neco delo. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Těžce nedoceněný špičkový kriminální seriál, patrně největší počin v oblasti kriminálních příběhů natočených v ČR. Jistě, najdou se zde slabší i silnější epizody, navíc první série byla o poznání slabší než následující, tvůrci se postupem času hodně o kriminalistice naučili. Hrají zde výraznější i méně oblíbení herci, kteří se navíc v jednotlivých sériích postupně obměňují. Ale jako celek je to pro milovníky českých detektivek povinnost a především potěšení. A navíc ten obrovský rozsah již přes 200 jednotlivých kriminálek nemá patrně obdoby. A to, že si seriál našel diváky na 8 sérií není náhoda. Opravdu napínavé, zábavné a poučné. ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekala bych, že to řeknu, ale - zlatý Štáfek, zlatý Zadražil, dokonce i zlatá Kajnarová! Na ty se ještě dalo dívat. Tahle nová skvadra je prostě nekoukatelná. Celé zle. Všichni vypadají jak z jednoho žabího vrhu, jen s malými nuancemi, šedivý žabák, unylý žabák, ukrajinský žabák a žába těsně před bodem varu. Všichni se tváří pořád stejně přiblble a přiblble deklamují přiblblé dialogy. A já jsem otrávená, protože Specialisté byli moje guilty pleasure k žehlení, no, a už nejsou. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Specialisté vlastně nepůsobí ničím výjimečně. Jsou to zkrátka běžný kriminální seriál, u něhož při takovém množství epizod zkrátka probíhá hlavou jedna za druhou. Minimálně jsou zapojeni hlavní hrdinové do citových propletenců, což je rozhodně plus, ačkoli najdou se takové. Několikrát jsem zaznamenal, že se kriminalisté, hlavně tedy při ostré akci, chovali nelogicky, párkrát dokonce jako totální amatéři. Jinak je to ale seriál, který není ani vyložený prů..r ani bůhví co. Čistý průměr, z něhož první tým v čele s Davidem Prachařem působil nejlépe. Další týmy už mi tak sympatické nebyly, ale to není hlavní měřítko. Témata jsou při tolika dílech různorodá. Nejvíc se mi ale líbila samotná znělka. ()

Galerie (1 896)

Zajímavosti (37)

  • Vražda a následné vyšetřování bylo natáčeno v budově „Sluneční věž“ v pražském Karlíně. Naproti je z oken možno vidět blízký hotel Olympik. (rakovnik)
  • V každé epizodě můžeme slyšet alespoň 1krát, jak majoru Strouhalovi (Martin Dejdar) zazvoní mobilní telefon. (ČSFD)
  • Dříve, než se v seriálu stal Jiří Hána kapitánem Kovářem v týmu vyšetřovatelů, objevil se v epizodě Láska na dvou promile (2018), kde byl primářem chirurgie a anonymním alkoholikem. (wictoria)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno