Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Irena (J. Bohdalová) je majitelkou a šéfkou velké prosperující firmy. Když přežije těžkou autohavárii, změní jí to život. Rozhodne se firmu prodat a ze získaných milionů podporovat i zcela neznámé lidi, kteří se ocitli v těžkých životních situacích. Takový nečekaný zvrat v Irenině myšlení a její charitativní úmysly se nelíbí nejen jejímu synovi (O. Vetchý), ale především jeho silně materiálně založené manželce (T. Vilhelmová). Do této doby charakterní a matku milující Jaroslav se tak nečekaně ocitne mezi dvěma dominantními ženami a prožívá osudové dilema. Má se dívat na to, jak jeho matka rozdává miliony, které měly už brzy spadnout do klína jeho rodině, nebo proti ní zakročit, a to s rizikem, že jejich vztah zůstane navždy ztracený? (Česká televize)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

M.B

To komando jsem taky nechápal. A pak kiks ohledně změnyy zákoníku. Je pravda, že nepominutelný dědic nezískává polovinu toho, co mu patří, ale zároveň to není, že nedostane už nic. I tak bude mít právo na čtvrtinu. No pokud by matka nedala pádný důvod na vydědění. Což by asi snaha o zbavení práv být mohla. Na druhou stranu, jistota je to rozdat před smrtí, což už asi bohužel nestihla. Proti tomu nikdo nic nezmůže. Případně přepsat na vnuka.

 

Upřímně, nebyla to žádná kvalita, ale obsahem filmu si to ode mě 5 hvězd zaslouží. A Bohdalka na stará kolena zahrála dobře. To jsem od ní nečekal - taky jí zrovna extra v oblibě nemám. :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Až nato trapné přepadové komando na jednu starou dámu,celkem pěkný film.

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

V něděli jsem na to zapomněl, ale určitě film zhlédnu. Vypadá to výborně.

Autogram

Autogram (hodnocení, recenze)

SimpanzJi

Ako hlavný žáner nie, ale ako tretí žáner tam komédia je. (spoiler) Viď scény so streľbou, policajtami, kukláčmi. Prečo to tam takéto troškoviny dali je otázne.

na příspěvěk reagoval Eratashi

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

SimpanzJi

Presne. 5* je jasnych. Napred jsem se ani nechtel divat a prvnich par minut jsem nechal kvuli lenosti protoze ovladac televize byl 2 metry odemne... A najefnou konec filmu. Ani jsem nevnimal cas me film vtahl do sebe :-)

na příspěvěk reagoval SimpanzJi

SimpanzJi

SimpanzJi (hodnocení, recenze)

Bolldar

Mám úplně stejný názor. Tenhle TV film mě zcela uchvátil. Některé scény mi tajily dech. O hercích, scénáři, kameře, hudbě, a samozřejmě excelující oslavenkyni ani nemluvě. Až to půjde, bez obav vrazím pět hvězd.. 

na příspěvěk reagoval Bolldar

Lumpus

Lumpus (hodnocení, recenze)

Dlouho sem neviděl film, který by mě tak dostal, je to taky způsobeno tím, že se zbavením své právnosti mě blízkého člověka mám nějaké zkušenosti a není to žádná procházka růžovou zahradou. 5*

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

Jen nechapu proc nejde hodnotit kdyz film uz bezel.. No nevadi. Predcilo veskera ocekavani. Jako tv film to prakticky nema chybu. Velice zajimavy snimek a herecke vykony.

na příspěvěk reagoval SimpanzJi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama