Reklama

Reklama

Prázdniny

(seriál)
  • Slovensko Prázdniny
TV spot 2
Komedie / Rodinný
Slovensko, (2017–2020)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Ľuboš Kostelný, Marko Igonda, Lucia Siposová, Zuzana Norisová, Kristína Palonder Greppelová, Samuel Kennedy, Karolína Kubánková (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Jsou prázdniny a bratranci Jano, Laco a Zdeno mají plán. Chtějí strávit s dětmi, a bez žen čtrnáct dní na chalupě. To ještě netuší, kolik legrace je čeká... (TV Prima)

Videa (3)

TV spot 2

Recenze (43)

Murrro

všechny recenze uživatele

Už som z toho unavený, ako často si u nás televízni scenáristi namiesto písania vytierajú zadky papierom. V tomto prípade na myjavskej latríne počas letného víkendu. Výstavba scenára žiadna, len zle opajcnutá Poledňákovej mustra, nesúdržné epizódy bez jedinej pointy, žiadny konflikt, žiadny gag... Pol hviezdičky za to, že zatiaľ aspoň bez vulgárnosti. Toto ale naozaj nemuselo opúšťať latrínu. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá, tvůrci čerpají inspiraci všude možně. Když už takhle ukradli námět, měli vypilovat ten zbytek. Pokud se ale člověk dívá na díl seriálu, postavený na jednom nápadu, dvou vtípcích, třech mátožných dospělých hercích a bandě dětí, nefunguje to. Nepřiměřeně trhlé, takže i obyčejné situace řeší hrdinové jako blázni, pak člověk přemýšlí, jestli tvůrci zamýšleli seriál udělat pro rozumně, logicky uvažující neretardované lidi. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Seriál, který zpestří prázdninové večery. Je léto a bratranci spolu se svými dětmi vyrážejí na chalupu. Mi osobně se hodně líbila náplň pobytu a různorodost charakterů, ten Matonoha, mě upřímně dostal. Každý díl má něco do sebe a každý je něčím originální, i když musím přiznat, že třeba poslední nebyl úplně podle mého gusta. Každopádně není nic co bych mu jako celku vytkla, byl vtipný, plynul jak měl, postavy byly taktéž sympatické a April se strýčkem sousedem, ti tomu jenom dodali šmrnc. Proto dávám hodnocení, jaké dávám a doufám, že tenhle seriál nesklouzne mezi nejhorší. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Veľmi uvoľnené, jednoduché, málo vtipné a hlavne nevýrazné. Kostelný a Matonoha sa do svojich úloh vôbec nehodia, deti síce nie sú také otravné a preafektované ako v Oteckoch či iných produkciách, ale je to málo. Málo na to, aby som si pozrel viac ako povinné 2 diely, ktorými som si overil, či náhodou nejde o seriál ktorý by stálo zato pravidelne sledovať. 1* za to, že ma to aspoň nerozčúlilo na rozdiel od niektorých iných slovenských projektov. 10% ()

Nessak 

všechny recenze uživatele

Měl jsem vysoké očekávání a jsem vysoce zklamaný. Skvělý námět zprasen do podoby představení na skautském táboře s 2x zajiskřením skorovtipu na díl. Z humoru nic víc. Finance na dětský casting nebyly žádné - takovou nesympatickou skvadru, aby jeden pohledal. Ženská linka - maminy... proč? Zbytečné. K hořkému pousmání je jen marná snaha zamaskovat otylou Norisovou. Proč na to koukám dál? Moje děti si ještě nevšimli, jak je to nudné a Pixar si dává s novým animákem na čas. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (1)

  • Tomáš Matonoha spieva na konci každej epizódy prvej série. V druhej sérii na konci epizód vidno, ako boli natáčané. (ČSFD)

Reklama

Reklama