Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo chce říct, že v šoubyznysu skutečně prorazil, musí mít vlastní vystoupení v Redshore City, hlavním městě zábavy. Jenže tam to má pevně pod kontrolou nelítostný vlk Jimmy Crystal, bez jehož souhlasu nemůžete ve městě ani otevřít pusu, natož abyste zazpívali. Koalák Buster Moon sice má ve svém týmu hvězdnou pěveckou sestavu (dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, citlivý gorilák Johnny nebo věčně provokující čuně jménem Gunter), ale i tak je skoro jisté, že konkurz u Jimmyho Crystala skončí totálním krachem. A tak Buster totálně zariskuje (ostatně v prvním díle mu to opakovaně vycházelo) a znuděnému Crystalovi slíbí, že když bude moci v jeho městě nazkoušet show, obsadí do ní největší žijící hudební legendu, lva Claye Callowaye. Potíž je v tom, že Calloway už léta žije v ústraní, zásadně nevystupuje a asi poslední, kdo by ho k tomu přemluvil, je jeden otravný koalák. Jenže Buster razí zásadu, že jen opravdu velké sny mají nějakou cenu, a pro jejich splnění je ochoten udělat opravdu cokoliv. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (123)

berry.77 

všechny recenze uživatele

Po delší době se musím vyjádřit a musím uznat, že tohle mělo šťávu a tu správnou energii. Opravdu to gradovalo jak příběhem tak i postavami. Sice to bylo opět předvídatelné, ale od začátku vás to chytne a pustí až na konci kde to opravdu po celou dobu neztrácí tempo, ale spíše to rotuje nejdříve dolů a nečekaně na poslední chvíli to vystřelí a to ne jednou. Chytlavé písničky pop hudby a ty songy i animace jsou fresh. Je to lepší jak jednička i když ta originalita z jedničky je fuč, ale určitě to chytne děti i dospělí..... ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem v tom cítil daleko více srdíčka než v případě jedničky. Je to divné, většinou to bývá naopak. Možná za to může trochu vkusnější výběr písní s nechybějící linkou přestárlého rockera. Ale má to spád, sympatické postavy, docela vtipnou zápletku a konec vyloženě polechtal. Ale jo, s tímhle si klidně dovedu představit i trojku. ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Jednička nezklamala a dvojka? Rozhodně překvapila. Pokračování úžasné skupinky Bustera Moona, kterou dal dohromady, vyráží udělat další krok dopředu, aby dokázal nemožné. Tentokrát mu ale nestojí v cestě pr*ser se špatným slibem peněz, ale samostatný vlk, který nenechá si nic ve své branži líbit. Cesta za jednou celebritou je složitá, ale o to víc mě ten film bavil, protože opět jsem na to byl sám v kině. Yaaaaay! Rozhodně další z úžasných slavných písniček, představení, pádů apod. kde člověk může mít rozhodně mráz po zádech a zároveň úsměv, nebo pláč na krajíčku. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Veselé, zábavné, dobře napsané a perfektně animované. Děti nadšené, my dospělí jsme si na své přišli taky. Líbila se mi jednička a dvojka ji ještě překonala. Ne že by neexistoval lepší animák, ale Zpívej 2 je natolik osvěžující a příjemná záležitost, že jdu s chutí do plných.  Castingová scéna k popukání. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vím, že jsem se minule zařekl, jenže dětem odolat zkrátka nejde, takže jsem do toho šel znovu s Dvojkou. K mému překvapení mě to tentokráte sedlo. Až když to na konci rozbalil Bono se svou I Still Haven't Found What I'm Looking For, tak mě to skoro vehnalo do očí slzy a samozřejmě jsem si ji okamžitě začal prozpěvovat. 70% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, v níž se postava Scarlett Johansson (Ash) hádá s majitelem sálu, který jí za její vystoupení nedostatečně zaplatil, má paralelu s právním konfliktem, který Johansson vedla v roce 2021 se společností Walt Disney, když si stěžovala, že jí společnost nedostatečně zaplatila za uvedení filmu Black Widow (2021) do kin. (BMW12)

Reklama

Reklama