Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 9

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 9

Recenze (275)

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně milé překvapení! Moje skepse se vytratila po úvodní půlhodince a celou tuhle jízdu jsem si náramně užil. Takový Zootropolis skřížený se Superstar. Co musím hlavně vyzdvihnout je výběr songu, který byl vážně průřez všemi obdobími až po to dnešní. Příjemný animák ale určitě ne takový ze kterého budete odvařeni pokaždé, když si na něj vzpomenete. Has anyone seen my glass eye? ()

Womanizer 

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsou hl. postavami všechna zvířata, ale v antropomorfní podobě a s lidskými pocity a reakcemi. Jejich počet je velmi rozmanitý: koaly (hlavní postava), sloni, gorily, psi, žirafy, atd. a dokonce i kalamáry. Jejich obličeje jsou velmi lidské. A městská atmosféra je lidská: budovy, ulice, auta a provoz. Příběh je poměrně zajímavý. Hlavní postava, koala, organizuje pěveckou soutěž pokusit se obnovit starou prestiž svého krásné divadla. To se setkává s několika problémy včetně povodnem, která zničí divadelní budovu mezitím. Ale pomocí přátelství a pomocí veřejnosti představí krásný koncert plný hitů z lidského světa, který nám lidem pořádně hraje na strunu. Díky posledním 15min. 80% ()

Reklama

buzzwoody 

všechny recenze uživatele

Trailer se mě pokusil trochu odradit, avšak stejně jsem ty necelé dvě hodiny před plátnem absolvoval a ve finále jsem ani nelitoval. Nakonec se z toho vyklubala poměrně dávatelná podívaná, která utekla vcelku rychle, avšak chvíli jsem si možná raději přál sledovat v originálním znění, hlavně kvůli dabingu Libora Boučka, jehož hlas mě po zpackání české verze Deadpoola začíná slušně iritovat a zároveň přidává na otravnosti hlavnímu koalímu hrdinovi, jehož animovanému ztvárnění většinou chybí jakákoli roztomilost, ale hlavně, jeho charakter je slušně nepříjemný, na někoho, komu máme celý film fandit, aby se dostal z problémů, které se na něj nahrnuly. Hlavní hrdina je totiž zadlužený, necitlivý, apatický, sobecký panďulák, a pokud se na konci filmu skutečně napravil, tak nějak to divákovi vůbec nepřijde. Pokud bychom však Bustera Moona s hlasem Libora Boučka vystřihli, Zpívej je svižná, místy docela vtipná a párkrát i jakžtakž emotivní podivaná, na kterou se dobře dívá a mladší publikum, pro než je animák určen, si ho jistě oblíbí. Navíc má studio Illlumination letos velice produktivní rok a po úspěšném startu s Padouchem a Mimoni a výdělečném Tajném životu mazlíčků si podle tržeb zřejmě minimálně jedno pokračování zajistil i tento příjemný animovaný muzikál. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nebylo to nejhorší...vlastně to bylo mnohem lepší než sem čekal.Nabušené obsazení co se dabingu týká,hodně moderních písniček,které narozdíl od disneyovek nevadí a slušná animace na straně jedné.Na druhé straně pak standardní příběh a mnohem méně humoru než bych čekal.Na 4 to není,ale moc nechybí...70% ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Garth Jennings je talentovaný režisér, zde mě ale zklamal... chápu, že film točil pro komerční úspěch filmového studia, který se dostavil, ale dobrý film to zdaleka není. Písně jsou nehezky zvolené i sestříhané, bez citu, vtipy nic moc, je to vlastně jen o chloupek lepší než všechny ty otravné pěvecké televizní show... 40 % ()

Galerie (82)

Zajímavosti (16)

  • Vtipná písnička, kterou během castingu zpívají červené pandy, je „Kira Kira Killer“ od Kyary Pamyu Pamyu. (Endavour)
  • Nadabování postavy Ash pro snímek Zpívej byl vůbec prvním daberským počinem Ewy Farne. Rovněž se jedná i o vůbec první snímek, u něhož tato herečka nadabovala postavu jak pro českou, tak i pro polskou verzi. (P. J. D.)
  • Sing prebieha v tržbách z domáceho trhu My Big Fat Greek Wedding (2002) a stáva sa najzárobkovejším filmom, ktorý nikdy nedosiahol vrchol v amerických pokladniach. (beso74)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama