Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Aha, a jsme doma. Teď jsem se v zajímavostech dočetla, že film byl natočený za 19 dní. Tak tomu se vůbec nedivím, protože tohle bylo kurňa odfláknutý. Ani už se nedivím, že režisér je nějaký no name ňouma, který předtím nenatočil nic pořádnýho. Čemu se malinko divím, že scénárista je ten samej, co natočil jedničku...Ikdyž jestli mu tam nechtěl hrát Sly hlavní roli, tak co měl dělat. Bylo to mdlý, amatérský ( někdy jsem si připadala, jako bych se dívala na seriál Červený trpaslík, jenže ten byl alespoň vtipný.) Tady se taky párkrát pokusili o vtip, jenže to vyznělo spíš trapně. Z mého nově oblíbeného Bautisti se pokusili udělat génia, ale to mu taky vůbec nesedělo. Já prostě vůbec nepochopím, proč to natáčeli... ať mi nikdo neříká, že nevěděli, že natočí sračku. Tohle bylo jedno z velkých očekávní tohoto roku a kdybych čekala nějaký béčko, tak to na tu trojku dosáhne...ale toto... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Využij to, co vidíš, abys zmapoval, co nevidíš." Tak tuto teorii odvráceného kostlivce jsem neznal a při svém příštím útěku z vězení ji určitě využiju. Jinak se musím přiznat k tomu, že i já jsem zachytil několik logických nesmyslů a předem odhalil nejeden okoukaný podfuk na diváka, ale zároveň jsem se docela bavil. Zejména postava Trenta DeRosy mě bavila při každém svém štěku, jak už to u Bautistů bývá. A jelikož jsem bystrý a předvídavý, tak mi dopředu došlo, že horkou jehlou ušitá dvojka bez Arnieho nemůže být tak zábavná jako docela promyšlená jednička s Arniem. Takže jsem dostal přesně ten kus zábavy, který jsem očekával. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak touhle cestou rozhodně ne. Film, který více méně klame tělem a tváří se jakože nabízí další porci Stalloneho, tentokrát s Bautistou jako sidekickem, je ve výsledku jen hodně smutné akční céčko, kde otěže přebírají zaměnitelní neschopní hezounci, čemuž odpovídá i stupidní scénář. Tady zkrátka pšenka nepokvete protože Plán útěku 2 je jeden z nejstupidnějších a nejhůř natočených a napsaných filmů co se dostal do kin, co jsem za dlouhou dobu viděl. Navíc, tohle zacházení se Slyem je spíše smutné, než aby tomu člověk fandil. Tohle je dobré tak akorát pro masochisty. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

První šok přijde v momentě, kdy si divák uvědomí, že Sly Stallone se v prvních dvaceti minutách objeví pouze na tři minuty. Jak Sylvester Stallone tak Dave Bautista nedostanou v příběhu tolik prostoru a hrají pouze důležité vedlejší postavy. Escape Plan 2: Hades (2018) je levný film se špatným příběhem, otřesnými triky a nudnou akcí, kterou nezachrání ani zběsilý střih. Hey, Breslin... Good to be back? No, it’s bad to be back. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kinematografickú obec už dlho trápila otázka - kto je lepší herec? Sylvester Stallone alebo 50 cent? Tento neľútostný súboj bol v tomto filme rozhodnutý. Obaja urputne bojovali za použitia tých najtuhších výrazov. Nakoniec s minimálnou prevahou predsa len vyhráva dedo Sylvester. Jeho rigidný zovňajšok je značnou mierou totiž chybou plastického chirurga, keď mu pre rokmi vpichol sloniu dávku botoxu. Na druhej strane sa skrachovaný raper nemá na čo vyhovoriť. A hlavne by mal vysvetliť jednu otázku - prečo v každom filme hrá primáta? ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama