Reklama

Reklama

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze

  • USA Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více "poseroutkovských" rošťáren! Ve snímku Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze rodina Heffleyových vyráží na oslavu 90. narozenin babičky, nikdo ale netuší, že skutečným Gregovým cílem je veletrh videoher. Film o dobrodružném výletu napříč zemí, který se pro rodinu Heffleyových změnil v nezapomenutelný zážitek, vznikl na motivy jedné z nejpopulárnějších knižních sérií všech dob! (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (39)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $20,738,724Tržby Celosvetovo $40,120,144Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Úvod dosť otravný, suchý, prípadne prepálený, hlavne Gregov brat je otrasný v každom ohľade. Prvá polhodinka taká nijaké ale potom sa to konečne rozbehne ako putujú v aute a začnú pribúdať aj zábavnejšie scénky, ktoré slušne pobavia. Hlavne stret z druhou chlpatou rodinou vždy niečo urvane zábavné prinesie. /50%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nové obsadenie postáv dobrý dojem nekazí, veľmi rýchlo som si zvykol. Nechápem to nízke hodnotenie. Podľa môjho názoru je veľa omnoho slabších rodinných komédií, ktoré sú prijaté lepšie, čo nie je fér. Je tu z každého rožka troška, niečo pre menších, niečo pre pubertiakov a spoločne jedna veľká rodinná zábava. Trápnosť, ktorá sa tu ale dokázala premeniť na funkčnú zábavu. Nadpriemer. 75/100 ()

Reklama

4567arthur 

všechny recenze uživatele

Spíš Deník malého poseroutky: Poslední výlet kvůli osobnímu duchovnímu zdraví! Rodinka Heffleyových vyráží na babiččiny narozeniny. Greg Heffley samozřejmě tento výlet bere za velkou příležitost navštívit veletrh videoher. S tím mu docela neobvykle napomáhá jeho starší bratr Rodrick. Rodiče jsou, ale proti veškeré elektronice na dlouhé cesty. A tak to celá rodinka pospolu nebude mít vůbec jednoduché! Road movie plný zmatků, smůly a průšvihů malého Grega dost připomíná komedii z 80. let "Bláznivá dovolená". Režisér David Bowers se tu od minulých dvou podařených dílů nechal trochu unést, a rozhodně u toho přestal myslet. Logiku celého snímku nejspíš nevzali sebou a nakonec to dopadlo dost bizarně, a to nemluvím ani o nesmyslném chování všech postav. Hlavní protagonisty změnili asi z důvodu vysokého věku, jinak si to neumím vysvětlit. Paní Heffleyová ( Alicia Silverstone ) dokázala ( pro mě osobně ) přesvědčivě zahrát mojí druhou nejstarší sestru. A to jak v chování tak vzhledově! Vypněte mozek a pobavíte se! O zábavu jde především, ne.. ? ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Mě bylo hned jasné, proč tu jsou noví herci. To protože původní představitelé Rowleyho, Grega, Rodricka dospěli, a jelikož v knížní předloze nejsou dospělí, tak je musí nahradit jiní herci (Akorát nechápu, proč je ve filmu řečeno, že Gregovi je 12 a Rodrickovi 16, když ve třetím díle bylo Gregovi 13 a Rodrickovi 17. Svým způsobem se jedná o kombinaci poseroutky, YouTube, a Bláznivé Dovolené, A výsledek je větší než super. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V roce 1983 vznikla tahle komedie https://www.csfd.cz/film/7573-blazniva-dovolena/komentare/ o x let později vzniká tohle, které vypadá přesně jak přes kopírák jen jsou tam jiní herci a jiné přihody. Ze všech dílů Poseroutky co jsem viděl je tahle část nejslabší Potěší tak jen narážka na scénu z Psycha a cca 1-2 dobré vtipy jinak nic. Jinak Gregův starší brácha zde aspiruje na nejotravnější a nejzbytečnější postavu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o čtvrtý díl filmové série, předlohou však byla již devátá kniha série literární. (darthbane)
  • Ve filmu od knižní předlohy lze najít několik rozdílů, např. postava Mac Digby se v knize nevyskytuje. (darthbane)

Reklama

Reklama