Reklama

Reklama

Candyman 3: Den smrti

  • USA Candyman: Day of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

V Los Angeles se právě otevřela nová výstava, kterou má na starost atraktivní Caroline McKeever a Miguel Velasco. Jsou tu vystaveny obrazy zesnulého Daniela Robitaillea, přezdívaného Candyman. Smetánka obdivuje jeho obrazy a z tajemné legendy si nic nedělají. Přesvědčí Caroline, ať pětkrát po sobě zopakuje do zrcadla jeho jméno. Nic se v tu chvíli nestane a všichni jsou přesvědčeni, že jde jen o povídačku. Jenže to se šeredně spletli, protože Candyman vyslyšel volání a již spřádá plány na další řádění. Brzy začnou první vraždy a hlavní podezřelou se stává samotná Caroline, protože policie si myslí, že se tím snaží oživit neexistující legendu. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ajaj. Jestli dva předchozí díly nestály za nic, tak to nebylo nic ve srovnání s tímto průserem. Jediné co drželo film při životě byla nadprůměrně vnadná hlavní herečka, která by se ovšem více hodila do nějakého pornofilmu. Tady jí bylo zcela škoda. Celý příběh tradičně trapný. Takže pokud se někdo hodláte v blízké době podívat na kvalitní horor, tak od tohoto počinu pracky pryč. ODPAD. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemohu pomoci, ale přes obecnou osobní nelibost v horrorovém subžánru "slasher" a obecně zřejmě klesající kvalitu "Candymanových dobrodružství", jsem nakonec všem třem dílům udělil stejná hodnocení. I když musím uznat, že třetí díl se již vyloženě veze na dílu druhém, přece jen evidentně netrpí nedostatečným rozpočtem, hluchými místy a naopak se od začátku honosí herečkou a playmate v hlavní roli Donnou D´Errico (zejména jejím obtáhlým tílkem bez podprsenky ...), nejvýraznějšími goreefekty ze všech tří dílů (na 90. léta vcelku odvážné ...), Tony Todd jako Candyman je opět výborný, atmosféra ucházející ... Prostě i když první Candyman bude a je jen jeden, ta jeho dvě pokračování mu ostudu podle mne nedělají. Ucházející slasher. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Povinnost to již jen z čiré opičí zvědavosti viděti pro fandy prvních 2 filmů. Na 2.str, většina z nás, kteří jsme tenkráte tak učinili, asi pěkně nadávala. Někomu stačí obtáhlá tílka, mě ne. A taky ta plejmetka zase taková super krasava není. Celé to podráží a to mě vytáčí, silně okatá levnost a lacinost. Tohle si Canďour tedy nezasloužil. Tony Todd se svým všudypřítomných charismatem (ještě že to vzal, jinak by to nebylo ke koukání) to aspoň vytáhne na 50% ale tak, tak. Je to škoda, páč i přesto, že si myslím, že efekt Candymana již částečně pominul ve 2, tak 3 mohla býti ještě o něčem, nebo míti aspoň nějaký náznak atmosphéry. Zkrátka, tato postava si pořádnou trilogii zasloužila. Však nebojte, potutelní zástanci BLR vám natlačí již brzy do hlav naprosto nezbytný a dlouho očekávaný, hahahahaha.....remake/restart/pseudo sequel, který se bude snažit okopírovati to, co tak perfektně funguje u Halloween 2018. A pak budete/budeme ještě rádi, za tu 3, checht. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Třetí film se nepovedl. Je to klasický mix hollywoodských spoře oděných teen-age vyvražďovaček a původního námětu, kde ale prvé velmi převyšuje druhé. Velká škoda. Nejzajímavější postavou je policista zahraný Wadem Williamsem, kterýžto vysoce ční nad výkonem všech ostatních herců včetně hlavního záporáka, ze kterého zbyla pouze trikově náročnější figurka bez jediné důstojně znějící linky ve scénáři. Výrazným momentem filmu pro mě byla včela vylézající z krvácejícího vajíčka. Jinak asi nic. 20% = 1/5 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle už je hodně mlácení prázdné slámy. Celé je to jaksi prázdné, bezobsažné a vůbec mi to nedávalo logiku. Prostě tam je jen prsatá blondýna a kolem ní se dějí nějaké ty věci, Candyman ji hrozně chce ale nevezme si ji. Prostě k nepochopení. Ta ultratragická skupinka... teď nevím, nazvat je gothicpunkery je urážkou jak gothů tak punkerů... teatrálně jakožedivných a děsivých individuí... To už jsem prskal. Kdyby alespoň smíchy, ale spíše vzteky a znechucením. Ale ty obrazy byly parádní. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ titulného zlosyna Tony Todd priznal, že ho druhé pokračovanie série veľmi nebavilo a je mu jedno, či sa naň vôbec niekto pozerá. (BlackTom)

Reklama

Reklama