Reklama

Reklama

Iwootjib seuta

Obsahy(1)

Han Hye-mi (Chae-yeong Han) je populární, krásná a úspěšná korejská herečka, která se na špici drží již roky a získala uznání i v zahraničí. Šoubyznysem proplouvá bez větších problémů až do dne, kdy se provalí její vztah s Ji-hoonem (Seulong), o 13 let mladším lídrem chlapecké skupiny. Tím naštve nejen jeho fanynky, ale i svou dceru So-eun (Ji-hee Jin), která musí bydlet v bytě vedle ní, jelikož ji kvůli své kariéře před světem od narození tají. (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný snímek na zabití času, který nabídne pár vtipných situací a celkem random vycuclý nápad. Jenomže to bylo někdy i dost zbytečně přestřelné, a nebýt synpose, tak by mi asi tochu trvalo pochopení celkového začátku, protože bych ani nevěděl, o jaké role se to přesně jedná. Hlavní postavy byly ale fajn, a díky nim se tu člověk i lehce pousmál. Má to i fajn hudbu. Je to asi takový slabý průměr, který se mi hned vymaže z paměti. Už teď přemýšlím, co jsem tam všechno viděl. Je to spíše pro třináctileté děcka. Mé hodnocení: 5/10 ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s pár fakt dobrými scénkami, u kterých jsem se vážně pobavila. Han Chae-yeong i Jin Ji-hee byly v rolích matky s dcerou skvělé a bezvadně je doplňovala i třetí žena v domácnosti, matka Hye-mi a babička So-eun, jejich hašteření bavilo a fungovalo to i ve vážnějších scénách. Jen co už na mě bylo trošku moc přestřelený, byl uřvaný konec. Na druhou stranu se mi líbilo, jak to celé ukončili v titulkových kreslených scénkách. 3,5* Přeloženo. ()

Reklama

Reklama