Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

 "Ty vole, vás tam koupou, vole, v tom pásmu jak tuleně ve vířivce!" Opět výborná série podtržená angažmá u slovenské reprezentace. Hrouzek v podání Langmajera zase trénuje v plném zápalu. Bylo skvělé fandit Slovákům na MS v Praze a být na chvíli zase jedna země tedy Československo. 8/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U první série mě to nenapadlo, snad že v Havířově bývalo v ochozech víc lidí, než ve trojce na zápasech “mistrovství světa”, ale Lajna je bizárek. Vidět to nějaký cizinec, kterej má na háku Lajngoše, Džegra i celej slavnej hokej jako takovej, tak by si patrně klepal na hlavu, jak amatérsky můžou ještě působit seriály z produkce celoplošné televizní stanice. Pravděpodobně by nikdy nezměnil názor, protože by to v něm neprobouzelo ta emoční pohnutí, která se při sledování Lajny dostavují u mě. Trojka fakt vypadala, jak kdyby ji točili kluci odvedle, ale… Takže díky všem! ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosti rozporuplná sezona, jelikož první polovina je vážně děs, a v podstatě funguje jen na tom, že si šíleně trapným způsobem utahuje ze Slováků. No a pak jsou tu poslední tři díly, kdy se konečně dočkáme pořádné dávky hokeje, a najednou jsou z toho nejlepší díly seriálu. Jo, a taky samotný Bůh. Tvůrci se chválabohu zbavili příšerného Šárského, takže tu aspoň neotravuje on, a díky závěrečným dílům je tato série ve výsledku lepší než ta druhá. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak závěrečná třetí série Lajny se povedla! Kvalitativně to dorovnalo první řadu, to bezesporu. Ono totiž vsadit v celé řadě na slovní popichování Slováků a Brňáků, to nemůže nikdy zklamat (Kolečko se jako scénárista fakt vyznamenal....ale nebojte, ke konci se to v tomto ohledu zlepší, alespoň pro Slováky :D ). Hrouzek zde totiž zařadil takovou kadenci vtipů, že to člověk ani nestačil vnímat. A že některé z nich mají šanci roztrhat na kousíčky vaši bránici ("Držíš to jako Slovák hokejku!" dále "Ty jsou zmalovaný jako tabule od Tichonova"). Prostě legendární počin. Jasně, sem tam se najdou slabší díly, ale jako celek to drží více pohromadě než druhé pokračování. A závěrečné dva díly hrají dost na city, divák by je měl brát jako takovou rozlučku. Fakt bude doopravdy lepší, když nebudou vymýšlet nic "nového", co se týče pokračování. 8/10 ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série má zase, stejně jako předchozí dvě, spoustu skvělých hlášek, který Hrouzek sype z rukávu prakticky pořád. Dokud se příběh odehrával na tréninku, v šatně, ve vlaku, nebo na hotelu, neměl jsem problém. Ten nastal až při samotným mistrovství světa. Chápu, že herci nemůžou předvádět nějáký extra hokejový výkony, takže tempo jako z krajskýho přeboru jsem v pohodě zkousnul. Horší to bylo ale s tím, co se během těch zápasů dělo - požádání o ruku, Hrouzek se modlí, Guha, Dolinek, nebo Franta jdou poradit na střídačku při finále. A těch nesmyslů tam bylo víc.  Jasný, je to komedie, ale jako velkej hokejovej fanda tyhle věci nemůžu přehlídnout, takže za to hvězda dolů a 69%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama