Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Teobea 

všechny recenze uživatele

Jsem vnitřně zklamaná. Možná proto, že otevřené konce mají své kouzlo a tento otevřený konec těchto 15 minut solidně zabilo. Závěry a zvraty jsou dosti umělé, ale stará dobrá nostalgie a opakované vzorce chování jednotlivých charakterů mě nutí k úsměvu. Další věcí je, že ve snímku chybí zesnulý Alan Rickman, což také na náladě nepřidá. Věřím, že v rámci charity snímek splnil svůj účel, ale já se vrátím k ověřené 135 minutové klasice. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson nezklamal, ze schodů tancující Hugh Grant a věčně coverový Bill Nighy taky ne, ale jako naprostá bomba mi přišel Colin Firth... Přesto, když jsem se uprostřed Grantovo proslovu koukal na to, kolik času zbývá, tak si říkám: "To je jako celý???" I když jsem rád, že jsem se dozvěděl, jak se to mohlo s hlavními postavami táhnout dál. A přiznejme si, že ve skutečným světě by se nic z toho takhle nestalo... Pro mě je to celkem fajn pokračování jediné romanťárny, kterou uznávám. ()

Reklama

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

My jsme obrovští fandové "Lásky nebeské" a skákali jsme radostí, že připravují dvojku. Ale potom to přišlo... Přečetli jsme si řádek pod tím a zjistili jsme, že to bude patnáctiminutový kraťas :( Tak jsme to zkusili a ono to bylo super :) Je pravda, že ne až tak vtipné, ale udělalo nám velikou radost to, že se opět můžeme vžít do atmosféry, kterou nosí jenom GB. Tentokrát to sice nejsou anglické Vánoce, ale charitativní Red Nose Day. A to vůbec nevadí, protože tím pádem dostal film i určitou hodnotu, kterou zdědil po jedničce a doufáme, že i tento díl bude nesmrtelný. 75% ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Láska Nebeská je pro mě srdcovkou. Byl jsem velmi mile překvapen, že natočili krátkometrážní film po 13 letech. Na druhou stranu bohužel, klidně bych si přál celovečerák. Bill Nighy, Hugh Grant a Aktinson excelují, jen škoda, že měli málo prostoru. Velmi příjemné bylo vidět Colina Firtha s portugalkou Lúcia Moniz. Hudba zůstala zachována..prostě příjemná nostalgie :-) (95%) => 5★ ()

XZvire 

všechny recenze uživatele

Prezentovali to jako "sledujte, co se stalo po letech s hrdiny Love Actually" a dostala jsem "podívej, jak vypadají hvězdy po tolika letech".. Což se můžu podívat kdekoli na internetu. Nostalgie hezká, ale znáte to, opakovaný vtip už není vtipem.. Nedostala jsem nic nového, scény téměř totožné... Škoda, tolik jsem se těšila.. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama