Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je všude kolem nás. A to platí i po třinácti letech, kdy se opět setkáváme s oblíbenými hrdiny z dnes již kultovního filmu Láska nebeská. Tentokrát ne o Vánocích, ale na podporu charitativní akce Red Nose Day ve Velké Británii. (vandr)

Recenze (72)

Teobea 

všechny recenze uživatele

Jsem vnitřně zklamaná. Možná proto, že otevřené konce mají své kouzlo a tento otevřený konec těchto 15 minut solidně zabilo. Závěry a zvraty jsou dosti umělé, ale stará dobrá nostalgie a opakované vzorce chování jednotlivých charakterů mě nutí k úsměvu. Další věcí je, že ve snímku chybí zesnulý Alan Rickman, což také na náladě nepřidá. Věřím, že v rámci charity snímek splnil svůj účel, ale já se vrátím k ověřené 135 minutové klasice. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jediné, to co splňuje, je dlouholetá touha vědět, co se s nimi stalo dál. Na to to hraje, tím to vydírá. Několik skečů spojených dohromady tou nejjednodušší linkou bez nějaké originality a vtipu. Chápu, že je to zakázka na charitu, ale je to děsivě slabé a připomíná to některé Silvestry na Ćeské televizi. ()

Reklama

Catchless 

všechny recenze uživatele

Pre mňa skvelé, atmosféru to malo presne ako pôvodná verzia a to že tam boli rovnaké situácie, ale zasadené do súčasnosti s miernou obmenou bolo super. Hlavne časť s Billym a ten predavač boli vtipní. Škoda, že tam už nemohol byť Allan Rickman, bez neho to nebolo ono...za mňa plný počet *, aj ma to rozplakalo. Bolo to ako vidieť starých známych po rokoch. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Ve slabé chvíli jsem se dnes přes noc koukal (asi po tisícikráté) na Lásku nebeskou a hrozně jsem chtěl poznat ty charaktery víc, takže kromě vystřižených scén jsem actually viděl i tyto červené nosíky a přestože je to spíš nenáročná reinkarnace těch nejpopulárnějších scén, tak občas zahřálo u srdce nejen, kam se tyto fiktivní a de facto nikdy neexistující postavy posunuly, ale též kolik původních herců se jim podařilo sehnat zpátky - včetně třeba moderátora z rádia. U některých, obzvláště u Billa Nighyho je úžasné, jak i po tolika letech zahrají postavu naprosto věrně - včetně chrochtání a škubání. Zamrzí ti, kteří již mezi námi nejsou, v tomto případě nejen proto, že se v této jednohubce již nemohli objevit. Na závěr, děti, malou radu: Nehledejte si na instagramu oblíbené dětské herečky, Olivia Olson je k nepoznání. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

My jsme obrovští fandové "Lásky nebeské" a skákali jsme radostí, že připravují dvojku. Ale potom to přišlo... Přečetli jsme si řádek pod tím a zjistili jsme, že to bude patnáctiminutový kraťas :( Tak jsme to zkusili a ono to bylo super :) Je pravda, že ne až tak vtipné, ale udělalo nám velikou radost to, že se opět můžeme vžít do atmosféry, kterou nosí jenom GB. Tentokrát to sice nejsou anglické Vánoce, ale charitativní Red Nose Day. A to vůbec nevadí, protože tím pádem dostal film i určitou hodnotu, kterou zdědil po jedničce a doufáme, že i tento díl bude nesmrtelný. 75% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama