Reklama

Reklama

Atomové gymnázium

  • USA Class of Nuke 'Em High (více)
Trailer

Místo hodin tělocviku tu po chodbách nahání mutanti nebohé školáky, místo hudební výchovy se souloží, chlastá a fetuje. Tromavillská střední škola je trochu jiná, než všechny ostatní. Učitelé poslední dobou pozorují nadměrný nárůst případů, kdy se jejich nic netušící student přemění v krvelačného mutanta. Stejný osud postihne i Warrena, který se svou krásnou dívkou Crissy zplodí po jednom nadmíru vyvedeném večírku lidožravé monstrum. Jak se zdá, za vším stojí místní atomová elektrárna. Počty studentů dramaticky klesají, na toaletách dávno není bezpečno a ke všemu se ještě blíží maturity... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Má to všechno, co má TROMÁCKÝ film mít. Punkáče, tlusťocha, radioaktivitu, sprosťárny, šprtíka, ženský, urvaný hnáty... a přesto tomu chybí jedna věc pro tyhle filmy typická. teda ona tam je, ale je jí tam málo. Prsa. Ani se mi nechce věřit, že mi tam chybělo zrovna tohle (i když na druhou stranu...), ale fakt že jo. Hodnocení je na pomezí 3 a 4 hvězd, ale geniální hlody a geniální punkáčské kreatury to nakonec vytahují. Jinak jako u všech filmů od Tromy by tomu zkrácení o půlhodinu vůbec neuškodilo. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Ve srovnani s ostatnimi tromackymi vyplody je Class of nukem high prumerny vyvrhel. Podle meho nazoru film doplatil na to, ze urcite spoustu kaufmanovskych napadu sezral Toxicky mstitel, vydany o rok driv. Nicmene par napadu a uchylnych scen se najde, takze se rozhodne budete bavit. Na TROMA stupnici pekne tri hvezdicky. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ta klasická Tromácká ulítlost tu je (šílené postavy, šílení pankáči, šílená osmdesátková bikini party, cosi divného v záchodě), ale várazně mi tomu chyběl nějaký humor, kterému bych se mohl alespoň trochu zasmát. Ke konci už mě to začalo i nudit a uspávat. Na celovečerní stopáž tam toho bylo hrozně málo a hrozně moc to bylo nastavováno (úvodní útěk z elektrárny, závěrečný útěk z gymplu). ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Atomová tráva, chuť do sexu dává!“ Zlé jazyky tvrdí, že ve školním kabinetu TROMA je to samý brak, vycpaná zvířata a fekální učební pomůcky, čili vše nezbytné k výuce problémové filmové mládeže. Já v kabinetu našel i neuvěřitelně vizionářský film, který o 37 let předběhl dobu. Kníraté dívky, chlapci s ňadry, žáci s kostmi v nose (nebo v rukách) a děti všech barev, od růžových a žlutých až po jedovatě zelené. Studenti tak pilní, že jim učivo leze ven i ušima, v jedné třídě s mentálně zaostalými dobytčaty s kruhy v nosních dírkách? Ideál moderní inkluzivní výuky. RADIOAKTIVNÍ OKÉNKO: [][] Co z něj září? Pohodička ve velíně jaderné elektrárny Tromaville, partnerského města Černobylu. Homer Simpson, vyvážející na kolečku radioaktivní odpad v elektrárně Springfield. Jeden můj oblíbený uživatel, pracující v JE Temelín. Ahoj Milane. :-) [][] Závěrečné vysvědčení: Jen ten, kdo maturoval na Tromaville High School, má ucelené brakové filmové vzdělání. ()

choze 

všechny recenze uživatele

MAJÍ MUTANTI PRÁVO NA STUDIUM? Michael Herz a Lloyd Kaufman uvádějí po TOXIC AVENGEROVI další kultovní tromáckou sérii. Předevčírem jsem dal SURFOVÉ NÁCKY a musím říct, že tohle je přece jen o něco lepší. Narozdíl od NÁCKů to nenudí jako celek, ale jen v některých scénách a ty nenudící (začátek, bitka na záchodě, ředitelna, finále aj.) dokonce převažují. Zezačátku se to jeví jen jako slepenec více či méně vtipných pubertálních gagů, ze kterého pomalu krystalizuje jakýsi chatrný příběh okolo páru studentů, kterým punkový gang prodal radioaktivního špeka a oni se mu pak mstí za vedlejší účinky (sice si v rauši skvěle zašoustali, ale chlapec pak dočasně zmutoval a z dívky vylezl jakýsi zelený vetřelec). Taky je tu oproti NÁCKůM víc akce, erotiky (boobie count 2 plus jeden nedobrovolný lesbický polibek) i zmíněných gagů a jeden originální fígl, jak ukrást ženské kabelku. Takže narozdíl od NÁCKů můžu tohle už s čistým svědomím doporučit, i když nic moc nečekejte. Dobrá hudba. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama