Reklama

Reklama

Predator Dark Ages

Trailer
Krátkometrážní / Akční
Velká Británie, 2015, 25 min

Obsahy(1)

Amatérský krátký film popisuje, jak v dobách temna je povolána skupina templářských rytířů k polapení šelmy. Tuto skupinu doplní ještě saracén, který se s touto šelmou potkal již v Jeruzalémě. Skupina válečníků brzy zjistí, že ona šelma je právě Predátor! (Dieman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Na to, že išlo o nezávislú, viacmenej, amatérsku kravinu, to bolo celkom slušné. Celý koncept pôvodného predátora vsadili do stredoveku, obdobie križiackych výprav, a zhustili to do necelej pól hodinky. Nebolo to nejak extra vážne ani koniec sa moc nevydaril ale v priemere to je slušná oddychovka, ktorá kvôli svojej metráži, pôvodnej hudbe z Predátora a známym scénkam z originálu rozhodne ani na sekundu nenudí. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak, z tohohle udělati klasickou 95min. Predatoří stopáž, a je vystaráno! Těmto lidem bych dal prachy na celovečerák. Fuck off... Hollywood! P.s. zdejší většinové komenty jsou fakt k smíchu. Chtěl bych viděti, jak by kdokoli z vás, něco takového vůbec dokázal. Dělejte si nemanželské bastardy a dejte pokoj. Dík. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Atmosférou nadupanější a napínavější než PREDÁTOŘI a VETŘELEC VERSUS PREDATOR 2. Těch pětadvacet minut uteklo strašně rychle a já zjistil, že by mi vůbec nevadilo, kdyby to bylo 3x tak dlouhé. Amatérský film si zase jednou vytřel s Hollywoodem řiť a já mohu jen zatleskat ve stoje za odvedenou práci. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| Amatérský počin a tak by se k němu mělo přistupovat. Tyhle amatéřiny moc nemusím, ale když je to pěkně udělané, tak to ocenit dokážu, ale musí mě to opravdu zaujmout. No, tohle jsem ohodnotil čistě průměrně, ale i tak to znamená hodně, vzhledem k tomu, že je to točené amatéry. Predátor byl pěkně vytvořený, pár drsnějších zabití tu bylo, ikdyž to mohlo být kamerou nasnímané lépe, aby byl vidět nějaký ten detail. Ale dá se pochopit, že to netočil žádný hvězdný rejža. To, že se děj odehrává v době rytířů, mi až tak nevadilo. Spíš mě ty postavy rytířů vůbec nebavili. Hudba je podobná jako v původním filmu. Je to krátké, takže se to dá v klidu vydržet. Velká škoda je, že se finále nepovedlo, je pěkně debilní. Přesto jsem celkově spokojen. Určitě to trochu potěšilo, ikdyž to mohlo být o dost lepší. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

To že to dějově není žádný zázrak bylo snad každému jasné (budovat děj z 20ti minut je ptákovina). Co bylo také zřejmé, je to, že autor musí "kopírovat" styl a některé scény aby dosáhl dojmu autenticity (prostě musíte mít pocit, že je to Predátor :)). Takže za sebe žádné odsuzování nebude. Je to perfektní amaterský fun-film co jsem viděl a filmařsky je to super. Trikové i střihově perfektní. Osobně mě jen mrzel lehce vlažnější začátek (taky mohl začít nějakou vyvražďovačkou :D) a fakt, že nepoužili nějaký filtr, který by víc dodal pocit "celuloidové podívané" (myslím, že každý ví, co myslím). To ale nic nemění na faktu (a to je třeba si uvědomit), že toto zplácala banda nadšenců na koleni a vypadá to lépe než kdejaký TV spektákl co plodí místní televize. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl pomocí Kickarsteru. Film podpořilo 159 lidí, kteří dohromady přispěli 5525 liber. Ve výsledku se podařilo projekt zafinancovat jen tak tak. Základní hranice pro realizování projektu byla totiž 5000 liber. Tvůrci slibovali, že při překročení této částky, budou moci nabídnout alespoň našlapaný trailer. (-Victor-)
  • Adrian Bouchet, představitel ústřední postavy templáře, se již s Predátorem ve své herecké kariéře setkal. Vidět jste ho mohli ve vedlejší roli v Vetřelec vs Predátor (2004). (-Victor-)

Reklama

Reklama