Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (125)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem si ji pustil a vůbec jsem nelitoval. Pohodová pohádka nejenom pro rodinu s dětmi. Skvělá animace, narážky a hlášky, a příběh s poselstvím. Možná by se tam nemuselo tolik zpívat (to moc obecně u pohádek nemám rád, ale je to čistě můj problém, takže to hodnocení nesnižuje), ale jinak to bylo moc fajn. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Po pravde, ani me moc nenapada, co k tomu napsat, proste ve vsech smerech prumernej animak. Trailery slibovaly zabavnou jizdu a ta se nakonec ve vysledku nekona, vetsina foru totiz uz byla provarena prave v traileru. Prislo mi, ze tvurci taky kolikrat nevedeli, jak dej dal posunout, tak sem nacpali nekolik veskrze mimo hudebnich cisel. Ale jinak to zas takova tragedie neni, po lehce nudnym uvodu se to precejen krapet rozjede, postavy jsou sympataci, hudba v pohode, animace taky zadnej prusvih a skounkout se to v pohode da, jen je to proste i na animak az prilis infantilni a daleko min zabavny, nez to mohlo bejt. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nesourodý scénář, každý pes- jiná ves, absence pohádkové poetiky, málo humoru, hodně hysterie a trapných pasáží, postavy nejsou "pěkné" (ve smyslu např. Shrek a Fiona jsou monstra, ale monstra nádherná.. Tady je to na draka, jediný vyvedený byl tatínek hlavního hrdiny). Hudební sekvence je vcelku fajn, ale jako celek: pro mě zklamání. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem za velmi specifických podmínek, v RegioJet bez sluchátek a rozkouskovaně na tři části. Zejména hudební čísla pouze s titulky bez jediného zvuku měla velmi speciální dekadentní kouzlo. Ale neb big i small footi dokázali získat pozornost pidinožky, pro jejíž pobavení jsem si to z nabídky zvolila, aniž by to nějak deptalo mě (naopak, docela se zaujetím jsem to sledovala též), hodnotím dost vysoko. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Krásná a příjemná pohádka, ale se hodí na nudné odpoledne, kdy nevíte co si pustit a nechcete u toho přemýšlet. Je těžké v této době vymyslet a napsat originální příběh, naštěstí tohle je originální dost. Sama v Yettiho věřím, takže mi přijde hezké tahle teorie o tom, že žijí ve skupinách někde na vrcholku hory, protože nás mají za monstra stejně jako my je. Bylo to zábavné, ale občas boužel trochu zdlouhavější. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)
  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)

Reklama

Reklama