Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Slabší akční film s průměrnými akčními scénami, kdy vše jde moc snadno. Diamanty za šílené sumy nikdo nechrání a "jen" se o ně perou gauneři. Dialogy mimo střílení o ničem. Herecké výkony pouhý průměr, kdy ani Willisovo charisma je nezachrání. Pohledna Logan (Jenna B. Kelly) byla fajn. Celkově tedy slabší průměr. 2z5 ()

mortak 

všechny recenze uživatele

V ČR amatéři zkouší hrát divadlo, klasické i nové kusy, jezdí s tím do Hronova, a když se poštěstí, i nějakou tu známou hereckou tvář k tomu přemluví  V Americe to zase amatéři zkoušejí s akčními filmy a Willise v důchodu přemlouvat nemusejí, ten jde z jednoho amatérského fláku do  druhého. Protože mám rád Cimrmanův Záskok, dávám dvě hvězdy. I s poctivě odfláknutou šmírou se dá trochu pobavit. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Bejvávali časy, keď bol najnovší film Bruca Willisa anonsovaný s pompéznou reklamou. Dneska znamená najnovší film Bruca Willisa poriadny průser a tento počin na tom nič nemení. A ako bonus tu máme ženské herecké "výkony" na hranici frašky: takmer polstoročná Claire Forlani sa tu hrá na akčnú teeny pipinu a to nehovorím o pubertálnej Jenne B. Kelly, ktorá má kolty (pardon, sniperovku) proklatě nízko, dáva vám Konfuc(k)iovské rady do života a má sa za "tough" drsňačku. Juj, radosť pozerať! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný béčko? Mno možná, ale já se docela bavil. Spravedlivý rozdělení akce v kombinaci s jednoduchým, ale fungujícím příběhem plus sem tam odlehčený nějakým tím fórkem. Pěkně natočená honička z čluny, pár kratších soubojů nějaký to střílení, prostě klasika. Casting docela v poho a sympatickej. Nehodlám teď rozebírat jak moc to Willis má v prdeli, ale možná, že kdo ví zda by někteří jeho souputníci hrající hlavní role ve sračkách nebrali tohle určitě dobře placený zevlovaní v celkem pohodovým filmu.60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vizuálem to připomíná filmy Baye a je to i stejně blbé.. Nepřehledný epileptický střih, křeč při snaze o humor, C.Forlani snažící se zase ojebat Smrt (tentokrát prostřednictvím plastické chirurgie) a uschlé křoví Willis, které několikrát podivně vyroste na scéně. Bruci, je to tvrdý, ale tvý schopnosti nejsou věčný. A tvý dny sou už sečteny. To je zkrátka ten podělanej život, s tím se budeš muset prostě smířit. Tohle tvoje paběrkování stojí za williž prdel.. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)

Reklama

Reklama