Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Autohonička, loďohonička, rvačka, střílečka a taky tu sem tam něco vylítne do luftu. Má to tempo, jednoduchou zápletku a sešlo se tu sympatický osazenstvo s roztomilou sniperkou a Brucem, kterej se sice zrovna dvakrát nezapotil, ale byl tu a to se počítá. Svižný béčko, u kterýho člověk nesmí přemejšlet nad nesmrtelností chrousta, ale vypnout mozek a obyčejně se bavit. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti sucasnym amaterskym Seagalovkam tato pseudoWillisovka vyzera ako profesionalny film. Ale dost mizerny a v akcnych scenach podfinancovany film. Zapletka je vlastne blbost. Willis so svojou bandou ide po krku bande, ktoru vedie Mark-Paul Gosselaar a popritom dôjde na nejaku tu lupez. Mark-Paul Gosselaar je sympatak a jedna z mala znesitelnych postav v tomto filme. Druhou je Willisov poskok Daniel Bernhardt, ktory vzbudzuje respekt. Willis je uz klasicky znudeny, je vo filme tak dokopy 5 minut, väcsinou sedi a vrcholom je, ze sa postavi. Proste za den roboty dostal par mega, aby mali nejake hviezdne meno na plagat. Neskutocne otravne pôsobia zenske postavy. Claire Forlani je v xichte dost hnusna a jej postava je na zabitie. Ovela trapnejsie zase pôsobi Jenna B. Kelly ako drsna sniperka. Drsniacku som jej neveril ani na sekundu. No a konecne k akcnym scenam. Je ich tu dost, ale väcsinou sa jedna o prestrelky na x spôsobov. Problem je, ze pôsobia strasne staticky a nudne. Nonstop po sebe vsetci strielaju a nikto nic netrafi. Na slepe naboje alebo kapsulky na zasahy neostali peniaze, takze zo zbrani vychadzaju trapne digiiskri. Tym padom je uplne jedno, ci sa tie prestrelky odohravaju na lodiach, behom autonahanacky alebo kdekolvek. Pre mna to bolo neznesitelne. Skoda, ze namiesto prestreliek nedostali priestor bitky v ktorych by sa predviedol Bernhardt. Ale ma tu len 2 bitky, ktore maju dokopy asi tak 40 sekund a potom ho trapne odbachnu. Takze nakoniec sa mi na filme pacila len jedna autonahanacka s nejakym tym slusnym kaskaderskym kuskom a pôsobivym karambolom a potom jeden zabavny rozhovor s kurvou o tom aky je ich zivot tazky. 3/10. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných filmů, kde se objeví Bruce na dvacet minut. Nevím, co ho nutí jít do těchto projektu, ale tímto tempem se dostane do Seagalovské produkce. Plno rádoby vtipných a cool dialogů, které nudí, dělají z hrdinů nesympatické hovada a není důvod proč jim fandit. Akční scén je celkem málo, ale je to asi to nejpozitivnější na tomto filmu.....3/10 ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Bejvávali časy, keď bol najnovší film Bruca Willisa anonsovaný s pompéznou reklamou. Dneska znamená najnovší film Bruca Willisa poriadny průser a tento počin na tom nič nemení. A ako bonus tu máme ženské herecké "výkony" na hranici frašky: takmer polstoročná Claire Forlani sa tu hrá na akčnú teeny pipinu a to nehovorím o pubertálnej Jenne B. Kelly, ktorá má kolty (pardon, sniperovku) proklatě nízko, dáva vám Konfuc(k)iovské rady do života a má sa za "tough" drsňačku. Juj, radosť pozerať! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opět žádná akční pecka, ale jsou zde postavy, které jsou docela fajn, je to takový specifický buddy movie, kde je tedy jeden chlap a ženské, ale přesto všechno dohromady funguje tak, jak by mělo. Postavám jsem fandil, byl jsem zvědavý, jak to zvládnou. Není to velikášské, je to takové komorní, prostě fajn. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)

Reklama

Reklama