Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 11.7 2016 | 46% | Precious Cargo aneb Willisovi každoroční sračky. Bohužel je hodně vidět, že už si Willis nechce špinit ruce o větší tituly, přicemž má neskutečně svojí kariéru v píči, tak radši hraje nesmyslně tupé a záporně neetické postavy, aby si vydělal nějakej ten drobásek.... Úvod celkem dobrý, pokračovaní hrozný. 30% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jak já bych si strašně přál, aby ve filmech představovaní zabijáci, chlapáci a nesmrtelní borci dokázali trefit cíl. Protože aspoň to by zachránilo, tahle průměrná béčka. Příběh je totiž o nějakých loupežích, které vás prakticky nezajímají. Hlavní frajer je sice sympaťák, ale zachraňuje nepěknou ženskou, která je ale přestavována jako něco, čemu nejde odolat. Za ženské osazenstvo drží prapor alespoň mladá sniperka. Sice tu drsňačku holčina přehrává, ale já ji to klidně sežeru. No a Willis? Ty vole, když už mu mám věřit nejdrsnějšího bosse pod sluncem, tak ať něco tomu úměrnému jeho postava udělá. Jenže on jen sedí a občas popojde. 50 procent, za to, že se to dalo dokoukat. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný béčko? Mno možná, ale já se docela bavil. Spravedlivý rozdělení akce v kombinaci s jednoduchým, ale fungujícím příběhem plus sem tam odlehčený nějakým tím fórkem. Pěkně natočená honička z čluny, pár kratších soubojů nějaký to střílení, prostě klasika. Casting docela v poho a sympatickej. Nehodlám teď rozebírat jak moc to Willis má v prdeli, ale možná, že kdo ví zda by někteří jeho souputníci hrající hlavní role ve sračkách nebrali tohle určitě dobře placený zevlovaní v celkem pohodovým filmu.60% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Koukatelné akční béčko, jehož hlavním tahákem měl být Bruce Willis, jenže ten si tam zahrál jen malou roli vůdce zločineckého gangu. Podobně jako to bylo v jeho o dva roky starším snímku ELITNÍ ZABIJÁK, kde hraje takřka to samé a stejně i tak na konci filmu končí. Tou hlavní postavou je nakonec obchodník se zbraněmi Jack (Mark-Paul Gosselaar), který se mi tu fakt hodně líbil. Stejné je to i s akčními scénami, kterých tu je velice hodně a především jsou působivé. Ať již na začátku to předávaní zbraní na molu, či vpád komanda do Jackova domu s následnou honičkou na člunech a skútrech nebo závěrečná střelba. Je to koukatelné, i když chvílemi nereálné a moc to nedává smysl, ale podle mě to zas tak na akční oddechovku nevadí. Co je přesto vše nejvíce koukatelné, tak to je rajcovní 44letá Claire Forlani ve svých šatičkách. [766. hodnocení, 65. komentář, 44%] ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický, moderný B-ový film podstate bez žiadnych ambícii. Na druhej strane však musím uznať, že to obsahuje niekoľko slušných scén a občas dobre načasované hlášky. Nerád vidím, že B. Willis sa čím viac účinkuje v takýchto filmoch (a väčšinou vždy hrá záporáka). Tretiu hviezdu dávam pre duo C. Forlani a J. B. Kelly. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)

Reklama

Reklama