Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižně natočený komediální béčko se sympatickými herci a slušnou akcí. Willis je překvapivě solidní záporák, i když největší borec je suše vtipnej Daniel Bernhardt jako jeho chlápek na špinavou práci. Ten by si zasloužil vlastní spin-off. Celkově docela povedená akční komedie s rozumnou stopáží. A jen takovej podotek - všechny béčka jsou zbytečný. Jediný, co má cenu točit, jsou ukňouraný filmy z koncentráku, artový černobílý hodnoty, kde hlavní hrdina řeší smysl života a filmy o chodících stromech a létajících autech. Zbytek naházet na hranici, zapálit a pochcat. Kdo by se taky s takovým filmovým póvlem zahazoval, že, jo?:) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Bruce na stará kolena začal lézt do dost podivných béček a tohle bylo jeno z nich. Celé to bylo takové nějaké sešlé věkem. Claire Forlani už fakt nevypadala na to, že by se do ní znovu zamiloval smrťák Pitt Joe Black a o ostatních hercích - nehercích se ani nebudu zmiňovat. Být členem Black Ops, tak si celý štáb najdu a golfovou holí bych mu ukázal co je to našlehaná zmrzlina ! Dozíval jsem to do konce a dávám za jedno šťěňátko. Spoiler - Upozornění pro ekoteroristy a greténisty, při natáčení byl golfovými míčky znečištěn oceán a pláž elektrošrotem. * ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Bejvávali časy, keď bol najnovší film Bruca Willisa anonsovaný s pompéznou reklamou. Dneska znamená najnovší film Bruca Willisa poriadny průser a tento počin na tom nič nemení. A ako bonus tu máme ženské herecké "výkony" na hranici frašky: takmer polstoročná Claire Forlani sa tu hrá na akčnú teeny pipinu a to nehovorím o pubertálnej Jenne B. Kelly, ktorá má kolty (pardon, sniperovku) proklatě nízko, dáva vám Konfuc(k)iovské rady do života a má sa za "tough" drsňačku. Juj, radosť pozerať! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi scházel nějak rek, který je neprůstřelný mezi kanonádou střel a je to tady. Jack byl sympaťák, obklopen ženským ansáblem, čemuž se vůbec nedivím. Mělo to grády, to ano, ale za mě pouze mírný podprůměr. Přece jen jsou lepší kousky na skladě, tak si hvězdy schovám do strozoku na příští podobnou akci. Ale pro chlapy je to určo o chlup lepší podívaná, kompars se jim bude líbit, o tom nemám pochyb :-) A Bruse si tam jen trochu zaskočil mezi ně na kafčo, jinak se snad vůbec nemění, je to stále stejný kluk. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 11.7 2016 | 46% | Precious Cargo aneb Willisovi každoroční sračky. Bohužel je hodně vidět, že už si Willis nechce špinit ruce o větší tituly, přicemž má neskutečně svojí kariéru v píči, tak radši hraje nesmyslně tupé a záporně neetické postavy, aby si vydělal nějakej ten drobásek.... Úvod celkem dobrý, pokračovaní hrozný. 30% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)

Reklama

Reklama