Reklama

Reklama

Johnny English znovu zasahuje

  • Velká Británie Johnny English Strikes Again (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Abychom si rozuměli, Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson), penzionovaného tajného agenta, který se na stará kolena stal učitelem, by do služeb vlasti za normálních okolností nepovolal ani ten největší šílenec. Jenže jistý geniální počítačový hacker odhalil identitu všech aktivních agentů britské tajné služby a premiérka (Emma Thompson) rázem připomíná pověstného tonoucího, který by se rád chytnul i stébla. Shodou jemu vlastních nešťastných náhod je Johnny English tím jediným, kdo svou zemi může právě teď zachránit. Co na tom, že si absolutně netyká s nejnovějšími technologickými hračkami. Jak sám říká: „Digitálního padoucha můžete dopadnout jedině s analogovým přístupem.“ English se navíc vydává do akce vybaven věrným asistentem Boughem (Ben Miller), který po něm obvykle uklízí následky jeho činů. První kroky obou mužů míří na Azurové pobřeží, kde se tajemný padouch vyskytoval naposledy. Zde se odehraje první kapitola souboje digitálního génia s analogovým blbcem, souboje, který zdaleka nemusí být tak jednostranný, jak se na první pohled zdá. Na straně Johnnyho Englishe jsou totiž nejen věrný Bough a Spravedlnost, ale i schopnost udělat vždy to nejhorší možné rozhodnutí a vyjít z takové situace bez ztráty kytičky. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (382)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Celkově Johnny English znovu zasahuje nepřináší do své série nic nového, natož převratného. Prostě jen dál zůstává parodickou špionážní komedií. Drží si to stále stejnou kvalitu. I proto jsem viděl zatím všechny díly a musím říct, že bych se vůbec nebránil dalšímu. Rowan Atkinson prostě je komik a mě baví se na něj dívat. Pozitivně lze také rozhodně hodnotit herecký výkon Emmy Thompson jako premiérky a krásně sexy Olgu Kurylenko jako Bond girl. Jinak hlavní záporák docela slabota. A musím vyzdvihnout naprosto fantastickou taneční scénu! Ovšem jako milá jednohubka na večer to je jako dělané. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je důležité říct hned na začátku, že jsem od filmu nic zásadního nečekal. Jen jsme se šli se synem pobavit. A ejhle, my oba bavili a to náramně. Scény ala Mr. Bean jsou bezkonkurenční a ono stačí málo. A že to nemělo úplně příběh, to je jedno a pokud nehledáte film k velkému zamyšlení, ale spíše pro zábavu, sáhněte po tomto. Za mě nejlepší Johny English, a že by zrál jako víno a nebo přišli na to, že Mr. Bean prostě baví a bude bavit a je praticky neokoukatelnej? :) ()

Reklama

Pierre 

všechny recenze uživatele

Rowanův komediální comeback je pro mě zázrakem a snad i splněným snem. Jsem strašně rád, že třetí English vznikl. Některé vtipy byly tradičně zcela jednoduché, nevypointované, předvídatelné a já nevím, co všechno.Ale to je mi v tomto případě úplně jedno. Možná mě akorát trochu mrzí, že hackarská zápletka nebyla vůbec využita a záporák stál za starou bačkoru. Ale důležitý byl vlastně jenom humor. A zasmál jsem se skoro včemu jsem měl. Ty vtipy mají učinnost. Hlavně pokud se vám líbily předchozí díly a jste fanoušci Rowana Atkinsona, jehož komika je pořád neodolatelná. A stále je nejlepší ve stylu Mr Beana. Takže naprostým vrcholem filmu je tanec na diskotéce. Ten má pro mě šanci stát se legendou. Ale asi úplně nejvíc mě pobavily záběry čitého zla, z narozeninové oslavy. A třetí English u mě má ještě jedno velké plus svým návratem ke stylu prvního dílu. Dvojka si tak trochu jela po svém a jedničku ignorovala. Tohle je návrat ke starým kořenům. A to velmi potěšující. Mé nadšení z něho by se mohlo vyrovnat majetku Andreje Babiše. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Cesta na film Fantastické zvery 2 sa vďaka vlaku, ktorý pár minút meškal predĺžila a tak sme sa v osvedčenom zložení dostali do Cinemaxu v Poprade neskôr ako sme počítali a ocitli sa pred prekvapivo dlhým radom, ktorý nás utvrdil v rozhodnutí namiesto vyšetrovania Grindewaldových zločinov nechať vyšetrovať Mr.Beana a.k.a Johny Engish. Rozhodnutie, ktoré ani v najmenšom neľutujeme. Ako to už v jednom výstižnom komentári k tomuto filmu odznelo, Johny English rozosmial každého v kine a jeho tanec na hity od Sandstormu či Bananarami nenechal chladnými ani najväčích skeptikov. Je pravdou že zápletka bola pomerne jednoduchá, avšak to sú všetky od Marvelu a tie tu dosahujú podstatne vyššie čísla ako nestárnuci Rowan Atkinson. Filmový zážitok pokazila jediná vec. Upútavka na liberárny DenníkN, nechápem, prečo tieto prasatá musia otravovať aj ľudí, ktorí sa vybrali relaxovať. To však vykompenzoval skvelý nachos a hlavne dvojica priateľov, s ktorými je návšteva kina zárukou skvelého večera. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKOHO NA TO NASAĎTE“ ... „TO BUDE PROBLÉM. ŽÁDNÝ AGENTI NÁM NEZÚSTALI“... /// Abych pravdu řekl... film, či cokoliv jinýho, v čemž figuruje Rowan Atkinson jsem neviděl tak 10let. Snad proto mě ty jeho ksichty (když něco provede) bavěj (asi vzpomínka na mládí, či co...). Celý je to prostě takový, tak jak známe Mr.Beana, takže ten počítačovej padouch nemá představu, do čeho se žene. Taková píčovina ... (kdo by to čekal, že?). Takže vypnout a vstřebávat ten humor bez hnusáren a se spoustou trapasů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli by Mr. Bean mohl hrát v Ready Player One. 2.) Bond (James Bond), je suchar. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (53)

Zajímavosti (20)

  • Natáčanie prebiehalo v Londýne, Berkeley, Gerrards Cross, Welham Green, Iver Heath (Anglicko, Veľká Británia) a Var and Peille (Francúzsko). (Arsenal83)
  • Hra, ktorú hrá v úvode na smartfóne muž v MI7, sa nazýva "Temple Run". (ČSFD)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama