Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Reflexe sociální současnosti a života společenské spodiny na maloměstě a zároveň důvtipná satyra na čecháčkovství, zabalená do béčkové hororové komedie o masožravé díře v zemi... Nenasytná Tiffany je multižánrovým mixem, jehož všechny složky jsou v dokonalé proporční souhře – děs, napětí, humor i společensko-sociální kritika jsou přítomny ve správných poměrech a fungují pospolu nade všechna očekávání. Mouchy by se sice našly, nicméně i tak jde o snímek nesmírně zdařilý, na němž je potřeba ocenit především to, že se vůbec někdo odvážil adaptovat do českého prostředí skutečně netradiční filmařské a žánrové prvky, povedlo se mu to, a vznikl film, který nejenže baví, ale i má co říct. Opravdu velké a příjemné překvapení. Delší recenze ZDE. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Příběh průměrného českého lempla aneb Jak se jde k penězům přes mrtvoly. Výborná premisa nedotažená k tíženému efektu hlavně vinou děravé produkční peněženky, jinak je to ale hodně sebejistě zmáknutá nezávislá blbna, která až překvapivě dobře zvládá spojení drtivé nadsázky s uvěřitelným zobrazením nižší společenské vrstvy a hamižné nátury Čecháčků. Herecky i režijně sympatické dílo, které samozřejmě trochu doplácí na formální slabiny, ale díky naturalistickému humoru a jasné vizi si zachovává po celou dobu docela silné aroma znepokojivosti a porozumění s postavami - a to není věru málo. 70% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Andy Fehu musí být talent jako hrom. Po většinu stopáže si vystačí jen s hlavním hrdinou, který je špinavý, nechutný, chlastající polovágus, přesvědčivě hrající Leoš Noha. Na první hororové okamžiky se čeká poměrně dlouho, ale natočeny jsou skvěle. Poté sice sledujeme spíše sociální žánr než horor, ale to vůbec nevadí. Tiffany musím označit za povedený kousek. Je natočená až neuvěřitelně lehkou rukou. 60% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem si opravdu nechal na správné místo ve správnou dobu. Na letošním HorrorConu mi Tiffany sedla jako flaška vodky Pepovi. Již jsem tu čest s některými horrorovými kraťasy Andyho Fehu a můj názor na ně byl vcelku rozpačitý. A tak trochu jsem se Tiffany obával. Ale veškré pochybnosti brzy rozvál a zahnala. ten film má hrozně dobrý a nebál bych se říci (na české poměry určitě) originální nápad, který zpracovává bez větších úskosů a pochybení. Větve jsou parádní, atmosféra zvláštní a humor zde horrorovou linii nijak nepotlačuje a atmosféru nijak nerozmělňuje. Navíc, noha je zde geniální a hrozně mě bavil majitel zástavárny. Určitě subjektivně nadhodnocuji, ale mě ten film v daný okamžik fakt hrozně sedl a udělal mi radost. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Leoš Noha je herec jako noha. V podstatě se celej film děje velký kulový, až Leoušek přijde k nápadu, jak odstranit z ulic všechny bezďáky. Což se mu i podaří a za cenu almužny prodává starý mince vykutálenýmu zastavárníkovi, kterej si za ně koupí Jaga XJS. Leouškovi to ale stačí, protože mu zbývá na chlast i děvky. Jen ti bezďáci nějak docházejí :) Sympatickej spektákl z tuzemské produkce, jednoduchej nápad a fajn provedení i catering. Karting? Cross training? No herce myslím. Čtverku si to nezaslouží, protože se to místy docela táhlo, ale hvězdu za Leoše, hvězdu za Juru Pajznera (fajn že umíš něco jinýho než nablblej seriál) a hvězdu za nápad. 60% P.s: proč se to kurva jmenuje Nenasytná Tiffany? P.p.s: Fehu je runa a znamená dobytek. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama