Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je to velmi dobře natočený levný horor, je v něm dost humoru, aby byl zábavný, a přitom je celé prostředí ve filmové zkratce vykresleno plastičtěji než ve většině vážně myšlených dramat. Andy Fehu zřejmě měl všechno velmi dobře promyšlené a ani realizaci se v kategorii „za pár šupů“ nedá moc vytknout. Leoš Noha byl ideální volbou pro hlavní roli a já ze sympatií k vydařenému domácímu žánrovému filmu přimhouřím oko (70%). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdovou hrůzu, protože české počiny to mají s horory opravdu těžké. Tady mohu jen pochválit, že to stojí opravdu za to! Mírný český humor odlehčuje atmosféru a ukazuje naši opravdovou povahu. Pokud ale očekáváte nějaké jatka, tak si pusťte americkou produkci. Jediné co musím zkritizovat je finální konec a to, že nikdo nevysvětlil pojem "nenasytné Tiffany" a kde se vlastně vzala kovová pixla v zemi??? Nebo máme očekávat pokračování, kde se to dozvíme? Osobně by mě to nevadilo... 50% ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Herecky zřejmě nejvyrovnanější český film posledních let (snad jenom etuda s homevideem působí při tom překřikování dost amatérsky), zároveň po delší době český film, který má odvahu jít mezi spodinu a smíchat herce s neherci v poměru, který jednoduše vychází. Noha má pro démona nonstopáčů se špinavýma rukama bezesporu přirozené vlohy, je libec vidět hrát Čtvrtka zase tak uvolněně a přirozeně a je potěšující koukat se na snímek, který se nebojí pohybovat se mezi spodinou bez prvků nadbytečné exploatace a výsměchu. S trochou nadsázky česká verze Porumboiuova Pokladu, kterou dolů paradoxně sráží jen trochu neobratná práce s žánrovými rekvizitami. Protože jako pohled do života burana, který zoufale touží uniknout vlastní omezenosti, je to prostě dobrý a zábavný. Čtyři spíš ze sympatie. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Troufám si říct, že tohle je asi to nejlepší za posledních pár let, co se vyklubalo na české hororové scéně. Tedy on to úplně čistokrevný horor není, ale když na takové scény dojde, je to skvělá podívaná. Ať už jen kvůli efektům, tak dobrému nápadu. Leoš Noha se postaral o extrémně skvělý výkon, jímž vlastně táhne celý tenhle film na svých bedrech. Je tu hodně kvalitního českého humoru, zapamatovatelných hlášek a stopáž utíká jako voda. Nenasytná Tiffany nabízí opravdu originální scénář a i takové morální ponaučení. Vůbec bych se nezdráhala pustit si to někdy znovu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Příběh průměrného českého lempla aneb Jak se jde k penězům přes mrtvoly. Výborná premisa nedotažená k tíženému efektu hlavně vinou děravé produkční peněženky, jinak je to ale hodně sebejistě zmáknutá nezávislá blbna, která až překvapivě dobře zvládá spojení drtivé nadsázky s uvěřitelným zobrazením nižší společenské vrstvy a hamižné nátury Čecháčků. Herecky i režijně sympatické dílo, které samozřejmě trochu doplácí na formální slabiny, ale díky naturalistickému humoru a jasné vizi si zachovává po celou dobu docela silné aroma znepokojivosti a porozumění s postavami - a to není věru málo. 70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama