Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Trestuhodná nuda, což se při tom počtu scénáristů... asi dalo čekat. Taky to vysvětluje naprostou překombinovanost zápletky s dvojitým zvratem a vetchou motivací ústředního protivníka (o záporákovi se snad ani nedá mluvit). Charlieho andílci si zapomněli hrát a snaží se to uhrát na vetché "emancipační" vějičky stylu úvodní promluvy. I jako cílová skupina se musím notně držet, abych neobracela oči v sloup nad "silnými" ženami se skvělým šatníkem, kterým se nepovede ani jedna jediná mise. A marketizací toho, že jedna z hrdinek okukuje zadky pánské i dámské. Jediné, co to trochu vytahuje z průseru je Kristen Stewart, která se očividně docela dobře bavila. Jinak jde o plýtvání dobrými jmény na mizerné role (Djimon Hounsou). Globalizace andílků naštěstí dostala od tržeb červenou a já si příště radši pustím díly s trojicí Diaz-Liu-Barrymore. Je s nimi totiž o poznání větší sranda (protože jsou prostě přepálenější). P.S. Ústřední píseň je jedna z těch nejhorších, které jsem za poslední roky slyšela. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je pre chlapov. Tie neustále feministické narážky na girl power začnú veľmi rýchlo liezť na nervy. Tak jak by bolo neznesiteľné keby postavy celý čas opakovali, že ženy patria za sporák, tak je rovnako neznesiteľné, keď opakujú, že ženy za sporák nepatria. Od prvých sekúnd až do posledných si s tým nedajú pokoj. Chlapi tu sú buď sexistické hovädá, zženštilí úbožiaci, alebo zákerní parchanti. Keď nás takto vidia ženy, tak svet je v riti. Odhliadnuc od týchto kecov je to tuctová špiónska epizódka s nevýraznými postavami bez poriadnej tímovej chémie. Miestami si to trochu užíva len Patrick Stewart, ktorý sa pravdepodobne smeje nad tým v jakej blbosti sa ocitol. A celkom pôsobivý je terminátor Jonathan Tucker, ktorý dá v akčných scénach anjelom poriadne zabrať. Akčné scény sú tým najväčším svetlým bodom filmu. Bohužiaľ ich tu veľa nie je. Jedna väčšia naháňačka a pár krátkych bitiek. Takže výsledkom je celkom nudný film s pár akčnými scénami. Normálne teda film za 2 hviezdičky, ale za tie otravné kecy jednu strhnem. To sa fakt nedalo počúvať. Elizabeth Banks je hrozná krava. 2/10. ()

Reklama

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

Zosobnění Hollywoodského PC garbáže...Elizabeth Banks jsem měl cca vždycky rád. Ale tohle feministické flashy tlachání a trapná béčková akce jsou moc i na standartně vymytý mozek který žije mimo realitu v LA.... Další naprosto zbytečný film s obřím rozpočtem..nedá se na to ani dodívat jak je to plitké.... ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si tenhle film s velkým nadhledem a udělala dobře. Prostě čekáš tu #girlpower jízdu a vlastně ji i dostaneš. I když je plná klišé a chvílemi se můžeš chytat za hlavu. Ale odpouštím to. A možná i právě díky místním modrým barvám to nadhodnocuji, protože tak hrozný to fakt není. Kristen Stewart si tu jede naprostý bomby a lepší jsem ji ještě neviděla. Sam Claflin hraje strašně komickou roli, která se může zdát na hranici, ale užívá si to. Návaznost a předešlé díly potěší. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Babinec si hraje na bondovku, ve stylu Vogue magazínu a podobných srágor. Úplně vidím tu zoufalost zaměstanců specializované firmy na výrobu trailerů, jak naložit s tímhle materiálem, protože tady nic není, žádný pro oko chytlavý moment, o kterém by se s chutí referovalo známým. Úplná zbytečnost, to už je skoro lepší koukat na noční záznamy z Poslanecké sněmovny. Tam vám aspoň zvedne tepovou frekvenci Babiš při jeho samožerských kecech o tom, jak maká 18 hodin denně, ale tady, tady se 2 hodiny pronudíte až ke spásnému konci. Patricka Stewarta mi bylo za to zdejší tajdrdlíkování regulérně líto. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)
  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama